2777
2789
عنوان

خانما با تجربه زایمان طبیعی

198 بازدید | 27 پست

امروز دکترم معاینه کرد گف دهانه رحمت خوبه  سونو و نوار قلب تو دلیم نرمال بود

گف تا چهاردم استراحت کنم تا چهاردهم برای زایمان بستری شم

خانما تو این مدت چکارای خوبه انجام بدم

روز زایمان چیکار کنم تا زایمان بهتری داشته باشم 

میشه لطفا از تجربه هاتون بگین 

و با توجه ب اینکه من چهاردهم چهلم هفته م تموم شده بنظرتون اگه دردام شروع نشد  بستری شم اذیت میشم؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

دکتر نگفت پیاده روی کنی؟ معمولا نمیگن استراحت کن

ممکنه زودتر درد بگیرت

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی فقط الکی جیغ جیغ نکن سعی کن کارایی که میگن رو با تمرکز انجام بدی به جای جیغ زدن 

خود ماماها میگن چه کاری انجام بدم؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

پیاده روی کن روزی یک ساعت ونیم یه ربع پیاده روی یه ربع استراحت کپسول گل مغربی سوراخ کن بذارتوواژنت سه روزاخرپله نوردی  کنارپیاده روی انجام بده روزاخرسه ساعت پیاده روی کن سریع دهنه رحمت ده سانت میشه ودوش اب گرم بگیر

دکتر نگفت پیاده روی کنی؟ معمولا نمیگم استراحت کن ممکنه زودتر درد بگیرت

شاید چون دوبار معاینم کرد اینجوری گفته 

چرا گفت استراحت کن برای زایمان راحت باید پیاده روی کنی 

شاید بخاطر معاینه هایی ک کرده و گف دهانه رحمت خوبه

و شاید چون مخواست روز بستریم خودشم شیفت باشه دقیق نمدونم 

فقط پیاده روی کن 

طولاااااانی 

اسکات بزن 

پروانه بزن 

هرچقدر میتونی ورزش های زایمان راحت رو از توی نت دانلود کن و انجام بده 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خود ماماها میگن چه کاری انجام بدم؟

بله مامای من همراهی میکرد 

توپ آورده بود تو اتاق میگفت روش آروم بپر بپر کن 

مامانم هم همراهم بودم پشتمو ماساژ میداد

قدم میزدم

همون mamane_elyar🤝   عضویت ۴۰۲/۱۰/۱۸
من ۳۸هفته ودوروز بودم شب نشستم یه فرش ۶متری و شامپو فرش کشیدم حالت چهاردست وپا دوساعت بعد کیسه آبم ت ...

من هیچ دردی ندارم 

کل خونه رو هم طی چن روز جارو ودستمال کشیدم هیچی