2777
2789
عنوان

سلام خانوما بیاین ی لحظه

117 بازدید | 30 پست

بچها این اتفاق واسه خودم‌نیوفتاده(((( دوستم))))) براش پیش اومده چون صحبت نی نی سایت کردم گفتم ی چند سری کمکم کردن گفت مشکل منم بزار 

مثل اینکه با دوستش بیرون بودن اخرش ختم شده ب رابطه ده*انی ببخشیدا رکم🤦🏻‍♀️بعد به گفته خودش آب منی ریخته شده روی دستش بعد با دستمال پاکش کرده رفته خونه،بعدش  رفته سرکار ۶تا ۱۰ نیم شب ن دستی شسته ن چیزی خورده مثل اینکه وقتی اومده خونه دستشو ب خصوصیش میزنه یادش میوفته ک دستاشو نشسته بوده … باکره هم هست بنظر شما احتمال بارداری هست  یا ن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ولی دیدم دور و بریام تجربه داشتن درضمن بگو با هر کسی رابطه نداشته باشه چون اچ پی وی خبر نمیکنع

چشم عزیزم بهش میگم دوستش قصد ازدواج داره قراره بگیرش اینم براش مهم نی قبل ازدواجش باهمن …

علائم  اولیه بارداری چیه اینقدر ترسیده میگه انگار چیزی تو شکممه😂😂

وااااای آره بارداررررشده الانم یکهماهشه.😑😑... ای باباااااا. آخه اینم سئواله میپرسی... اون دیگه خشک شده... ولی بهش بگو نکن مریضی میگیری

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چشم عزیزم بهش میگم دوستش قصد ازدواج داره قراره بگیرش اینم براش مهم نی قبل ازدواجش باهمن … علائم &nb ...

به دوستت بگو دوماه دیگه از این استرسی که گرفتی کلی میخندی و خودتو مسخره میکنی 

مگه بارداری الکیه؟اسپرم بعد یک الی دو ساعت میمیره بعدشم اسپرم باید با فشار وارد و.اژن شه که حاملگی صورت بگیره مگه الگیه اسپرم خشک شده روی دستش بعد ۶ ساعت بتونه حاملش کنه😂