2777
2789

بچه ها حالم خوب نیست 

بیاین یه کم از خاطرات قشنگتون یا سوتی هاتون بگین تا یه کم روحیمون عوض بشه😘😘خودمم یادم اومد میگم 

دوستاتون رو هم صدا بزنین که بیان 

🖤🖤

رشتم حسابداریه 

چند روز تعطیلی خورد یادم نمیاد برای چی بود بعد چند روز رفتیم سرکلاس یه دختر و پسر همکلاسیم اومدن گفتن فلان شرکت حسابرسی نیروی کار میخواد از رشته ما

من چی گفتم ؟؟ گفتم رشتمون چیه ؟😐 تا الان که یه سال میگذره منو میبینن میگن میدونی رشته چیه ؟ 😂😂

۳ ۴ روز نرفتم دانشگاه کلا همچی یادم رفته بود😂

بسپرش به خدا...🌿🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محر بود همون سالی ک همه کتونی قرمز میپوشیدن،یادم نی چ سالی میشه،من و دختر خالم ک ۸ سالشه رفتیم دسته تماشا کنیم بعد پرچم تبرک آوردن وسط دسته همه میزفتن دست میزدن بهش و ب صورت شون میمالیدن،ب دختر خالم گفتم برو دست بزن توام،اینم ن گذاشت ن برداشت رفت میون اون همه پسر و مرد شروع کرد دست زدن😭😭😭😭رفتم دستشو کشیدم آوردمش کنار،پسرا هی مزه میپروندن

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵

محرم پارسال بیرون بودیم برادرشوهرم و شوهرم با هم ست کرده بودن تیپ و هیکلشون کاملا شبیه هم بود  من از پشت زدم پس گردنش فک کردم شوهرمه  گفتم کجا رفتی پختم از گرما بعد برگشت دیدم برادرشوهرمه😐  برادرشوهرمم طفلی یه لیوان آب دستش بود ریخت تو صورتم که مثلا خنکم کنه😂😂 

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
محرم پارسال بیرون بودیم برادرشوهرم و شوهرم با هم ست کرده بودن تیپ و هیکلشون کاملا شبیه هم بود   ...

منم الان یه چیزی به ذهنم رسید خیلیییی خجالت کشیدم😂😂

توی شیراز یه مجتمع خرید هست اسمش مجتمع خلیج فارس هست بعد من و آبجیم رفته بودیم خرید 

برای برگشت توی پارکینگ با پله برقی اومدیم پایین و کنار پله برقی زمین یه کم شیب داشت برای مثلا سبد چرخ دار و .... 

خلاصه من زودتر از آبجیم حرکت کردم ک رسیدم پایین پله برقی با سبد چرخدار داشتم میرفتم ابجیمم بالا بود داشتم همینجوری باهاش حرف میزدم😂😂😂

چشمتون روز بد نبینههه😂😂یهوو وسط صحبت با آبجیم و همینجور که سرم بالا بود یهو من غیبم زد.....🧐

🖤🖤

منم الان یه چیزی به ذهنم رسید خیلیییی خجالت کشیدم😂😂 توی شیراز یه مجتمع خرید هست اسمش مجتمع خلیج ف ...

آفرین درست حدس زدین😂🙈پام رفته بود روی یه پلاستیک اونم توی سراشیبی با کمر افتادم و همینجور با سبده سر خوردممممم تا رسیدم جلوی آسانسور 

همون لحظه در آسانسور باز شد و ۴ ۵ تا پسر ایستاده بودن 

سبدم با سرعت جت رفت توی آسانسور خودمم پهن شدم جلوشون😂😂😂😂🙈🙈حالاا خودم ترکیده بودم از خنده ولی اونا دمشون گرم ازم نخندیدن🥲😂همش میگفتن خانوم خوبییی؟

تا اینکه آبجیم اومد جمعم کرد🤓

🖤🖤

@notlaaa    

خاطره خنده دار اینکه از صب ساعت ۱۰ تا ظهر ساعت ۵ تو دستشویی گیر افتادم داشتم میمردم🙂😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵