2777
2789
عنوان

امتحان دینی دادید؟!چطور بود؟!

813 بازدید | 40 پست

من یازدهمم،نسبتا خوب بود بنظرم با اینکه زیاد نخونده بودم و شب هم تا صبح بیدار بودم و کلا یساعت در جمع خوابیدم🥲شما چطور دادید؟!

عربی و شیمی اصلا جالب نبود💔امیدوارم قبول شم که نمیشم 

شما ترمیم معدل میکنید یا نه؟!

شهریور میشه امتحان داد اگه افتاده باشم؟داخلی میشه یا نهایی؟!

اگه داخلی بشه تو معدل تاثیر نداره؟!

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

بنظر من دینی خیلی نسبت به عربی و شیمی راحت تر بود

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من دینی خیلی نسبت به عربی و شیمی راحت تر بود

نظر منم همینه 

اکثرا بچه ها هم همینو گفتن..من فقط یه دور اونم تند تند خوندم دیروز از قبل هم یه چیزایی بلد بودم 

عربی و شیمی افتضاحححح

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

من هیچ اطلاعی راجع به ترمیم ندارم میشه یکی توضیح بده برام👩‍🦯

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

عزیزم شهریور میتونی امتحان بدی اگر افتاده باشی 

اگر فقط یک درس رو تو کارنامت افتاده باشی که تک ماده میزنی و نیاز نیست شهریور اون یه درس رو امتحان بدی و قبولی

ولی اگر بیشتر از یکی باشه باید همشو شهریور امتحان بدی

جز ترمیم معدل گویا حساب نمیشه و توی معدلت تاثیر خوبی میزاره

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
من ترمیمم.. 😶 سوالاتش راحت بود؟؟؟مفهومی بود چجوری بود💔😐

کلا راحت بود اما در حد 1 نمره مفهومی بودش

نه میگن نمیشه شهریور امتحان بدی میوفته خرداد سال بعد 

نه اگه افتاده باشه که فکر کنم باید امتحان بده شهریور برای پاس شدن ولی تاثیری داخل کنکور نداره و برای ترمیم خرداد سال اینده باید ازمون بده

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

خب از اونجایی که معدل توی کنکور پنجاه درصد تاثیر قطعی داره. اومدن یه طرحی رو گذاشتن با عنوان ترمیم معدل که کسایی که میخوان کنکور بدن ولی معدلشون خیلی بد شده و پایینه، برن مجدد امتحان نهایی بدن و نمره جدید بگیرن که اون نمره جدید رو توی کارنامشون بزارن و توی کنکور تاثیر بدن و فقط یک بار حق شرکت توش رو داری

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

دی یا خرداد امتحان میدی

فقط هم یکبار میشه ....اگه نمرت بالاتر بود اونو ثبت میکنن اگه نبود ..همون نمره قبلی حسابه😐💔

نمیدونم شاید 19 شم دعا کن بشم

اووو ۱۹که عالیه 

ایشالا 

نه میگن نمیشه شهریور امتحان بدی میوفته خرداد سال بعد 

عه 

یعنی با دوازدهم؟؟