2777
2789
عنوان

قدر شوهرهای خوبمونو بدونیم

859 بازدید | 60 پست

یه مستاجر جدید اومده برا ساختمونمون بالا سر ما می شینن عروس و دومادن تقریبان یه هفتس عروسی کردن وووووواااااااای نگو ووووووو اینا هرشب دعوا دارن کم استرس داریم اخه سر و صدای اینارم میشنویم بدتر میشیم بدبخت زنه همش کتک می خورده مثلا  تازه عروسه بیچاره دلم براش میسوزه  شوهرش خیلی بیشرفه می دونم که واقعا داره اذیتش می کنه امشب دعواشون شد انقدر سروصداشون زیاد بود که نمی دونید همش البته داد بیداد های مرده بود و گاهی هم صدا زنه میومد صدای گریه هاش و کوبیدن و زدن خیلی بده می خواست بره از خونه بیرون مرده چنان پرتش کرد و کوبیدش ..... هی خیلی دلم بذاش میسوزه فک کنم شوهرش معتاد باشه و توهمی شاید

خلاصه قدر شوهرهامون رو بدونیم که با تمام سازهایی که براشون میزنیم میرقصن و چیزی نمی گن

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢😢

بگو کجاس من مرد عنکبوتیم 😭

میخوام نجاتش بدم 😥😥

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

وااای چه بدددد..

همسر من ماااااهه گلللله فرشتس😍الهی قربونش برم.دلم تنگ شده براش😔

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
😢😢 بگو کجاس من مرد عنکبوتیم 😭 میخوام نجاتش بدم 😥😥

کتی تو چه باحالی😂

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
قدرشونو بدونيم اما كلاس نذاريم اينجا كسي دلش بشكنه

عزیزم چرا کاری نمیکنی ...

اون بیچاره کتک میخوره ...

نمیدونم ...نمیشه زنگ زد پلیس یا جای دیگه😑😑😑😑

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
کتی تو چه باحالی😂

😆😆

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

کاش میرفتی زنگشونو میزدی و زود میرفتی 

همچی وقتا احساس میکنم یه تلنگر کافیه تا دعوا و کتک بخوابه 

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی