2777
2789
عنوان

قدر شوهرهای خوبمونو بدونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 60 پست
من شوهرم تا دیر وقت سرکاره تنهایی ام که نمیشه رفت طرف چهارتا لیچارم بارت می کنه

زنگ بزن فرار کن😒😒😒😒

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
اسمت چیه ؟؟؟؟

کتایون 😆

آخرش منو میشناسن 😭😭

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتایون 😆 آخرش منو میشناسن 😭😭

مطمئنی  ؟؟؟؟

من تا اون  فامیل دور دوراهم این اسمو نداریم😓😓😓

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
مطمئنی  ؟؟؟؟ من تا اون  فامیل دور دوراهم این اسمو نداریم😓😓😓

وااا خب اسممه😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
وااا خب اسممه😂😂

پس آشنا نیستی😥😥😥😥

چون هرچقدر فکر میکنم این اسمو تو فامیل نداریم 

شایدم تو منو میشناسی من نه 😊

خب عزیزم زنگ بزنید اورژانس اجتماعی بیان مرده رو جمع کنن . یه کم هم پیاز داغش رو زیاد کنید که بیان خودتون رو درست معرفی نکنین

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
پس آشنا نیستی😥😥😥😥 چون هرچقدر فکر میکنم این اسمو تو فامیل نداریم  شایدم تو منو میشناسی من ...

😂😂

ندا جونی 😘

استاتر ولی اگه بار دیگه کار به کتک کاری رسید زنگ بزن 110 حداقل اون عوضی خودشو جمع و جور میکنه ....

😂😂 ندا جونی 😘

😞😒😞😒😞😒😞😒😞😒😞

نخند 😐😐😐😐

میخندی احساس میکنم میپیچونی منو 😑😑😑😑