2777
2789
عنوان

قدر شوهرهای خوبمونو بدونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 60 پست
کتی تو چه باحالی😂

عکس پروفایلت صفا میده به دل آدم 😆😆

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری فامیل دور 😆😆😆

خوبم پسررر رخاله 😆😆

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
کاش میرفتی زنگشونو میزدی و زود میرفتی  همچی وقتا احساس میکنم یه تلنگر کافیه تا دعوا و کتک بخوا ...

آره دقيقااينكاربنظرمنم بهترازهيچيه ولي دركل وقتي شوهرش نيست بريدبه عنوان دوست باهاش حرف بزنيدبگيدكه اگه خدايي نكرده به كمكتون نيازواجب داشت بريدكمكش 

خوبم پسررر رخاله 😆😆

آخر نگفتی کی هستی ...

خودم یه حدسایی میزنم .😞😞😞😞

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
آخر نگفتی کی هستی ... خودم یه حدسایی میزنم .😞😞😞😞

بگو ببینم فک میکنی من کیم؟؟😂😂

سوء تفاوت شده 😆😆

😂😂😂😂😂تفاوت

😆😆

بگو ببینم فک میکنی من کیم؟؟😂😂 سوء تفاوت شده 😆😆

خیلیا رو حدس میزدم ولی اونا متولد 77 نیستن فقط چن نفری متولد 77 هستن ک به بامزگی تو نیستن 😆😆😆😆

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
خیلیا رو حدس میزدم ولی اونا متولد 77 نیستن فقط چن نفری متولد 77 هستن ک به بامزگی تو نیستن 😆😆😆😆

خب پس حله 😆😆

😂😂

کاش میرفتی زنگشونو میزدی و زود میرفتی  همچی وقتا احساس میکنم یه تلنگر کافیه تا دعوا و کتک بخوا ...

من شوهرم تا دیر وقت سرکاره تنهایی ام که نمیشه رفت طرف چهارتا لیچارم بارت می کنه

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!