2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای همینه که همیشه میگم به کامنت هاتون دقت کنید 

شاید یکنفر مثه اون خانوم فقط به پست های بچگانه ی اینجا اکتفا کنه... اینها همه حق الناسه:) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
خدایی نی نی سایتیا به کسی همشون الکی نمیگن طلاق بگیرمگرمرده خیانتکارودست بزن دارباشه پسر همسایتون چط ...

پسره ماشین سنگین داره،وضعش خوبه قیافش هم خوبه،ولی متاسفانه دوسه سال دچار اعتیاد شده.

خدایی نی نی سایتیا به کسی همشون الکی نمیگن طلاق بگیرمگرمرده خیانتکارودست بزن دارباشه پسر همسایتون چط ...

من ک خیلی دیدم 

به دعوا خاله زنک باشوهر پیشنهاد طلاق میدن :(

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

برای همینه که همیشه میگم به کامنت هاتون دقت کنید  شاید یکنفر مثه اون خانوم فقط به پست های بچگا ...

آفرین من همیشه می ترسم نکنه چیزی بگم ؛ مسیر زندگی به نفر عوض شه ؛ چیزی که نباید بشه ... بشه 

اون دنیا یقه مو بگیرن بگن به خاطر حرف تو یه نفر خطا رفته 

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
ولی مادرش میگه باید به پسرم کمک میکرد تا ترک کنه،نه یه دختر بچه رها کنه بره طلاق بگیره.

خب شایدبنده خدا خیلی تلاش کرده ولی پسرش ترک نکرده معمولازنهاخیلی صبوری میکنن اماازیجایی به بعد نمیتونن تحمل کنن وباکلی درودوغم وسختی خونه روترک میکنن🥺

آفرین من همیشه می ترسم نکنه چیزی بگم ؛ مسیر زندگی به نفر عوض شه ؛ چیزی که نباید بشه ... بشه  ا ...

شما دقیقا حرف منو زدید اینکه چیزی نگم که مسیر زندگی یکنفر عوض شه.... همیشه همین رو از جانب خودم به بقیه میگم..... 💛

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.