پارسال قبل لیزر یکی دوبار به اصرار شدیدددددد مامانم استفاده کرده بودم از نوره ... میگفت خوبه برای تنبلی و فلان بزن .... ضمنا من شدیدا پشمالوام 🥲 از بچگی کلا هم موهای سرم خیلی پرپشت بود و هم بدنم و ... حدود یکسالو ۵ ۶ ماهی میشه که لیزر میرم دیگه این اواخر از بهمن پارسال یه جلسه فقط رفتم برای عید یه جلسه هم الان میرم ک تو امتحانات دستم بند نباشه به صورتم ... اینم بگم که بخاطر اینکه اواخر موهای سرم شدیدا ریزش پیدا کرده و صورتم داره دوباره مو درمیاره ... شنبه نوبت گرفتم برای لیزر ... از طرفیم چون درس داشتم و گشاد بازیم در اوردم که برم شیو کنم با ژیلت و یادمم نبود ک بگم مامانم موبر بخره ... من اصلا عادت نداشتم به نوره اون دوبارم مامانم درست میکرد ... حالا اصل قضیه اینجاس ک صبح روزی ک لیزر نوبت داشتم رفتم حموم مامانمم بیرون بود هیشکی نبود خونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.