2777
2789
عنوان

بلایی که نوره بسرم آورد 😐 کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 94 پست
وای من بودم همون جا سیاه نور میخوردم خودمو میکشتم😂 حالا من تو این وضعیت بودم شوهرمم یه گوشی دست ...

تکی به مولا😂😂😂😂💞💞💞💞💞

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

تکی به مولا😂😂😂😂💞💞💞💞💞

قربونت برم 😘❤️مشتی

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یه بوی مضخرفی داره ... حالا فک کن بسوزونه

همون بویی که میگی میدونی چقدر خاصیت داره...اونایی که آسم دارن چهل روز صبح ناشتا از زیر گلو تا انگشتای پا رو نوره گذاری کنن ان شاالله درمان میشن...بعد اونایی که مشکل تیروئید دارن اوناهم بگیرن کنترل میشه تیروئید شون کسانیکه کیست سینه دارن یا زیر زانوهاشون کیست زده اگه از همین نوره ی اصل استفاده کنن درمان میشن ان شاالله 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ن از نوره اس منم قبلا همینجور شدم البته مچ پام  پشمالو بودنم دردسر داره😂😫😩باز خداروشکر جای ...

زدم ولی در کمال تعجب نسوخت و انگشتام سوخت 😂 اره بخدا بیچاره شدم از دست این پشم و پیلی 

گیگیلیگیلیگیلی
قربونت برم 😘❤️مشتی

خدانکنه مخلصیم چاکریم نوکریم

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

احتمالا از همینه...بعدش حنا میزاشتی دیگه اینجوری نمیشد پوستت چون منم استفاده میکنم برا همین میگم&nbs ...

حنام خوبه ولی خب من نمیتونمبزارم نارنجی میشه زشته تو بیرون 😂

گیگیلیگیلیگیلی
اونارو ولش کن عزیزم دلم برای خودت سوخت  دستات این جوری شده  برو داروخانه نشون بده بگو جر ...

چشم مرسی مهربونم 🥲 فقط من شدید سرما خوردم و دیشبم کارم به اورژانس و عکس و ازمایشو ‌‌...نوار قلب و ... کشید الانم که انگشتام دونه ریخته و میخاره موندم از سرخکی چیزیه؟ یا از همین جای سوختگی نورست چون تبخالم زدم و چشم و ... صدامم شدید گرفته 

گیگیلیگیلیگیلی
همون بویی که میگی میدونی چقدر خاصیت داره...اونایی که آسم دارن چهل روز صبح ناشتا از زیر گلو تا انگشتا ...

آره عزیزم خاصیتش زیاده زرنیخ ضد سرطانه خودش ولی جدیدا میگن سرطانزاست نا خالصی داره 

گیگیلیگیلیگیلی
 آره عزیزم خاصیتش زیاده زرنیخ ضد سرطانه خودش ولی جدیدا میگن سرطانزاست نا خالصی داره 

نه بابا چی سرطان زاست ببخشید از آرسینک همین نوره برای شیمی درمانی استفاده میکنن بسم الله کی گفته سرطان زاست

اللهم عجل الولیک الفرج💚
 چشم مرسی مهربونم 🥲 فقط من شدید سرما خوردم و دیشبم کارم به اورژانس و عکس و ازمایشو ‌‌...نوار ق ...

نه عزیزم سرخک نگرفتی احتمال زیاد همین نوره رو زدی حساسیت نشون دادی 

تبخال برای همون سرماخوردگیه 

احتمالا بدنتم ضعیفه 

شربت ایمونس بگیر بخور 

نه بابا چی سرطان زاست ببخشید از آرسینک همین نوره برای شیمی درمانی استفاده میکنن بسم الله کی گفته سرط ...

اره خب منم میگم شنیدم همونو میگن بده 😵‍💫 نمیدونم ارسنیک یا زرنیخ 

گیگیلیگیلیگیلی
نه عزیزم سرخک نگرفتی احتمال زیاد همین نوره رو زدی حساسیت نشون دادی  تبخال برای همون سرماخوردگی ...

وای اره ایشالا .. چون دختر خاله هامم الان گرفتن و دیشب اورژانس پر بود از این وضعیت ... مرسی عزیزم 🥲❤️

گیگیلیگیلیگیلی