2777
2789
عنوان

بازگشت چاقی چند سال بعد اسلیو💜

1502 بازدید | 34 پست

دوستان اطرافیان کسی دیدین اسلیو کرده باشه بعد چند سال چاق شده باشه؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

بله چون رعایت نمیکنه و هرچی دم دستش میاد میخوره

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چون رعایت نمیکنه و هرچی دم دستش میاد میخوره

کامل برگشته؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
کامل برگشته؟

نه ولی ی درصدی برگشته ک طبیعی نیست 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

وزنش کامل برگشت؟ بعد چند سال؟

بعد ۶ سال 

نه کامل برنگشت ولی دوباره چاق شد 

از اول هم وزنش خیلی زیاد نبود دکتر بهش گفته بود تغییر چندانی نمیکنی

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

نه ولی ی درصدی برگشته ک طبیعی نیست 

میشه بگین قبل عمل چند بودن؟ الان چند هستن؟

چند سال از عملشون گذشته؟

بعد ۶ سال  نه کامل برنگشت ولی دوباره چاق شد  از اول هم وزنش خیلی زیاد نبود دکتر بهش ...

چند کیلو اضافه وزن داشتن قبل عمل؟

میشه بگین قبل عمل چند بودن؟ الان چند هستن؟ چند سال از عملشون گذشته؟

دوست مامانمه و زن بشدت مکار و حیله گری هست الکی می‌گفت ۱۲۰کیلو ولی دروغ می‌گفت راحت ۱۵۰کیلو میشد 

مامانم ۸۴کیلوعه الکی میگه نود کیلوام ولی دروغ میگه الآنم با توجه به مامانم ک مقایسه میکنم بین ۱۰۰تا۱۱۰میشه 

کیلو کیلو شیری آجیل مرغ برنج میخوره از ترسش جلو شوهرش نمیخوره اونو ک فرستاد بیرون میشینه ب خوردن تا هم شوهرش می‌ره ماموریت می‌ره پیتزا فروشی ساندویجی و...

دوست مامانمه و زن بشدت مکار و حیله گری هست الکی می‌گفت ۱۲۰کیلو ولی دروغ می‌گفت راحت ۱۵۰کیلو میشد&nbs ...

یا خداااا

این مشکل ذهنی داره

دوست مامانمه و زن بشدت مکار و حیله گری هست الکی می‌گفت ۱۲۰کیلو ولی دروغ می‌گفت راحت ۱۵۰کیلو میشد&nbs ...

یعنی دوباره معده اش گشاد شده دیگه

یا خداااا این مشکل ذهنی داره

و همیشه هم پیش ما میگه هیچیییی نمی‌خورم نمیتونم بخورم بعد ما هرچی میارین چندتا چندتا میخوره 

یعنی دوباره معده اش گشاد شده دیگه

بله کاملا بخدا ما زیادم اضافه وزن نداریم ولی هیچوقت دوتا شیرینی پشت سر هم نمی‌خوریم نوشابه مسخره میاره خونه ی مامانم قایم می‌کنه بستنی مسخره میاره فریزر مامانم قایم می‌کنه بامیه شکلات کیلو کیلو شکلات تخته ای میخوره اعجوبه آیه برا خودش