2777
2789

اول بگم‌شوهرم‌تا الان بهم خیانت نکرده کار مشکوکی هم جز این مورد که میگم نکردها

شوهرم جدیدن هر روز بین کارای خودش میره شرکت پیمانکاری دوستش که یه منشی خانم مجرد هم داره

ظاهرن یکمی هم همشون با هم صمیمی هستن و گروه دوچرخه سواری هم دارن 

یعنی همین آقاهه دوست شوهرم  که رئیس شرکته و منشیش و چندتا دوست دیگه که آقا و خانم هستن

خلاصه که شوهرمم تشویق کردن بیاد همراهشون دوچرخه سواری هفته ایی دو سه بار که رفت ۷۰ میلیون دوچرخه حرفه ایی خرید و میره باهاشون عصرا

هر روزم که میره شرکت پیش دوستش قهوه یا چای میخوره سر میزنه بهشون

یعنی دیدار زیاده

چند وقت پیش دیدم توی اینستا بابت یه پستی این خانمه رو مریم صدا زده(اسم کوچیکش)

بهش تذکر دادم گفت چیزی نیست حساس شدی و عین خواهر میمونه برامون و این حرفا دختره ۲۸-۲۷ بهش میاد شوهرم ۳۸

گذشت تا دیشب مامانم اینا خونمون بودن من توی آشپزخونه که بودم کلی نشسته بود از این دختره تعریف که خوشگله خانمه خوبه ال و بل هست و خوبه به داداش بزرگم پیشنهادش بدیم 

البته میدونه داداشم دو ساله با یه دحتره هست که میکه میخوامش در کل هم خیلی ازدواجی نیست کسی هم ازش نخواسته دنبال زن و دختر مردم باشه برا داداشم

شبش باهاش بحثم شده که به تو چه میری آمار دختر مردمو در میاری یا میشینی ازش تعریف دادن که آب از دهنت سرازیر بشه بهم

میگه تو دیوانه ایی و فکرت خرابه

واقعا اینجوریه؟؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم مردها زیاده بعید نیست. همیشه هم طوری وانمود میکنن که این کاره نیستن

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!