2777
2789
عنوان

ن خواهر دارم ن خواهرشوهر ن جاری ن زنداداش☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 93 پست
وای نههه اصلا دوست ندارم دلم خانواده ی پر جمعیت میخواست

اون روز پسر منم می گفت مامان اگه یهو تو و بابا بمیرید کی مواظب من و داداشش میشه؟ خواهر و برادر دیگه ای که نداریم؟ مامان تو رو خدا بازم بچه بیار ما تنها نمونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسما علافی.. ن حاشیه..ن جنگ.. نصف عمرت ب فنا میره.. 😅😅

از همین ناراحتم دیگه🤣

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
برادرشوهرت ۲۰ سالشه اگ فعال باشه تا میره ازدواج کنین اونم زن میگیره    

بعید نیست😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بهتر تازه اگه خواهر شوهرات بزرگ باشن و خونه خودشون بازم نمیتونی زیاد باهاشون حرف بزنی چون خونه خودشونن فقط مهمونی چیزی اگه بیان ببینیشون

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بنده نظر کرده خدایی. حالا من ۵ تاخواهر و داداش با ۸ تا برادرشوهر و خواهرشوهر جاریم دارم اوووف انقد شلوغه دورهمی عادی شبانه مون ۳۵ بیشتریم ول کن بابا تو خوبی

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
خودشم میگه من هستم جای همرو برات پر میکنم اما من ب کسایی ک خواهرشوهر دارن حسودیم میشه

اصلا حسودی نداره دوست داشتی خواهر شوهر داشته باشی از اونا ک هفت خطن؟یا نداشته باشی آروم زندگی کنی😂

اخی عزیزم مادر شوهرت حتما رابطتون خوب میشه

اره اینو قبول دارم چون معمولا خواهرشوهرا مادرشونو پر میکنن😀

عزیزم‌نظرت درمورد هوو چیه؟

اینجوری روزی صدتا ماجرا داری😅😅

شوخی کردم شکر گزارخدا باش

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

وسط بهشتی خبر نداری دوست خوب پیدا کن

😂😂

دوست ک جای خودش

خاستگارمم میگه باخانوم دوستام دوست میشی میریم بیرون اینا میگم اونا جای دوستن من خواهرشوهر میخوام😂

خدایا این و میبینی واسه منم یه همچین خانواده‌ ای بذار سر راهم

قدر نعمت نمیدونی والا از سمی به اسم جاری و دعوا های خواهر شوهری در امانی 

در نهایت چون مادر شوهرت دختر نداشته با اونم رابطه ات خیلی خوب میشه.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

با یه دختر ازدواج کن جبران شه🤓😂

چیشده؟😂

از برگزیدگان خدایی   

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
دوستم اینجوریه همش میگم چ شانسی داری دختر من ۴ تا جاری دارم ۱ دونه خواهر شوهر دارم خواهر و عروس هم د ...

رابطت باهاشون چطوره؟؟راضی هستی