2777
2789
عنوان

ن خواهر دارم ن خواهرشوهر ن جاری ن زنداداش☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم حق داری خواهر منم شرایط شما رو داره میگه حوصلمون سر می‌ره اونجا و کیف نمیده و هم مادرش هم ...

از همین چیزا میترسما

مثلا میبینم دوستام میرن خونه مادرشوهرشون میگن‌خواهرشوهراشون هستن بهشون خوش میگذره

من چیکار کنم پس😕

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

عادی میشه برات بعد یه مدت😅

منم خواهر شوهر ندارم

جاری و مادر شوهر خوبی دارم 

جاریم بنده خدا هم بسبار زن خوبیه ارتباط خیلی خوبی داریم 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
واقعا واسم عجیبه توی بیست سالگی ازدواج میکنید انگار یه پیتزای بزرگ جلوتونه ولی یه اسلایس نخورده کلش ...

😁😁

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
خوش بحالت  بعدا که جاری دار و زن دادش دار شدی حسرت این روزات رو میخوری

در این حد یعنی خوبه😂😂

داشته باشی بهتر من دارم هردورو روابط خویه. هرکی از نظر موقعیت خودش میگه یکی راضی یکی ناراضی 

خوش بحالت🥺

خوشی زده زیر دلت فکر نکن مثلا خواهر شوهر جاری باشه میری بیرون و میگی میخندی نه از این خبرا نیس ی م ...

نه اینجوری نیست زن داداشمم همش خونه ما میاد زنگ میزنه با جاریمم خوبم نمیگم بدون کخه ولی بد نیست

نه ...مگه من ک دوتا خاهرشوهر دارم میرم خونه مادرشوهرم با اونا حرف میزنم...مادرشوهرت اگه بتونی حذف کن ...

مادرشوهرمم حذف کنم ک دیگع کسی نمیمونه😂😂

من 4 تا خواهر شوهر دارم و دوتا برادر شوهر .فقط توقع داشتن و دائم توی قیافه بودن. 20 ساله نه اونا میان نه ما .هر کار کردیم خوب بشه نشد .فقط سواری دادیم و توی مشکلات هیچکس پشتمون نبود. زنداداش من یک برادر داره اینقدر که اونا رفت وآمد دارن ما نداریم .همه جا به درد هم می خورند .تعداد مهم نیست 

اسی اون عکس با حجابتو میذاری ک تاپیک قبلت بود بقیه خیلی تعریف کردن کنجکاو شدم ببینم🫠

گذاشتم دیدی؟