2777
2789
عزیزم خودکشی چیه ؟ منم میرم تو فکرش اما با خودم میگم این دنیا رو که نداشتم اون دنیامم نابود کنم ؟؟ ...

بیرون رفتن پول میخواد عزیزم 

اگه بخوام هر روز برم بیرون ماهانه باید چند میلیون صرف اینکارو کنم

بعدم اینحا هوا گرمه پایه بیرون رفتنم میخواد تنهایی که خوب نیست

والا دیگه مغزم به جایی قد نمیده آخه بین این همه مشکل دلمو به کی و چی خوش کنم؟

تنهایی ادامه دادن سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم مشکلاتم یکی دوتا نیست بخاطر اخلاق خانوادم میترسم اصلا کسی هم منو نخواد هرار جور فکر به سرم م ...

منم خانوادم اخلاق ورفتاردرستی ندارن منم فکرمیکردم شایدنتونم دیگ ازدواج کنم ولی خدابزرگ عزیزم ناامیدنباش درکت میکنم اونی ک توروبخوادت بخاطر خودت میخواد ن چیزای دیگ

🕊✨🤲🏻

خانواده منم اینطورین درکت میکنم، ن خنده ای ن صمیمیتی ن احساس راحتی من ک همش معذبم راحت نیستم ن تفریح ...

خنده که ندارن هیچ تازه همشم جنگ و دعوا

خواهرم که دشمن خونی منه تو اتاق میشینه پشت میکته بهم خاک برسر خسودش

بیرون رفتن پول میخواد عزیزم  اگه بخوام هر روز برم بیرون ماهانه باید چند میلیون صرف اینکارو کنم ...

خواهری برادری...‌نداری باهاشون بری بیردن.....جو خونه رو بیشتر کی ادنجوری میکنه

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
اگه شوهرت خوب باشه هشتاد درصد حله و سرت گرم میشه  ولی بیست درصد حداقل میمونه

خب عزیزم شوهر خوب لازمه اش خانواده ی خوبه

خانواده ی من اخلاق و شعور که ندارن هیج

فقیر و بدبختم هستن 

منم حسابی دیشب دعوا کردم تا صبح نخوابیدم اصلا حوصله خودمو ندارم نمیدونم چجوری بابامو از خونه بندازم بیرون از طرفی انقدر دل رحمم دلم براش میسوزه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
خنده که ندارن هیچ تازه همشم جنگ و دعوا خواهرم که دشمن خونی منه تو اتاق میشینه پشت میکته بهم خاک برس ...

ما هم همیشه بحث بحثای شدید الان عقدم ارامش ندارم درسته خودم باهمسرم یسری مسائل دارم ولی جو خونه بابام باعث شده دیگه اعصاب وروحیه ای واسه همسرم نداشته باشم

🕊✨🤲🏻

خواهری برادری...‌نداری باهاشون بری بیردن.....جو خونه رو بیشتر کی ادنجوری میکنه

خواهرم دشمنه خونیمه

بیشتر پدرم اینطوریه 

باخواهر حسودم که تو یه اتاقه باهام ولی چند ساله حرف نمیزنیم

ازش متنفرم

آخه زندگی من چی دارع که بخوان جادوم کنن این بدبختی و مصیبت هم اینقدر بنظر میاد؟

ما چون ارث زیادی داشتیم و زن داداشم خیلی تو این کارا بود شک داریم به جادو کردن چون فقط بی محبتی و سردی نیست مشکلات خاصی پیش میاد 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
خواهرم دشمنه خونیمه بیشتر پدرم اینطوریه  باخواهر حسودم که تو یه اتاقه باهام ولی چند ساله حرف ...

وای هیچی از دشمنی خواهر بدتر نیست منم این مشکلو دارم 

منم حسابی دیشب دعوا کردم تا صبح نخوابیدم اصلا حوصله خودمو ندارم نمیدونم چجوری بابامو از خونه بندازم ...

چرا بندازی بیرون ؟ 

خب هرچی باشه خونه خودشه  

مگه چه مشکلی داره پدرت ؟