2777
2789
دوستای صمیمیم حتی از خواهرام بیشتر برام خواهری کردن

خب خدا شکر دوست داری من بخدا همونم ندارم

بشین فکر کن ببین حتما چیزای دیگه هم داری 

تحمل کن البته وجود یکی که از خون خودته و ازت متنفره خیلی سخته منم مادرم اینجوریه هم خون خودمه ولی ازم متنفره  اون خواهرم ازدواج کرده و الان نیست 

من خودم جدا شدم و خیلی حس تنهایی دارم 

قبلا هم وروجکم رو از دست دادم داغ دیدم 

مجبورم خونه مادرم باشم اما بخدا اون حاضره من برم 

تو خیابونا خونه غریبه یا با هر مورد بی سر و پایی دوباره ازدواج کنم که فقط پیشش نباشم دلیل این همه نفرتم نمی‌دونم 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
خب خدا شکر دوست داری من بخدا همونم ندارم بشین فکر کن ببین حتما چیزای دیگه هم داری  تحمل کن ال ...

خب عزیزم چرا طلاق گرفتی؟

تو جامعه باید بری که دیده بشی فرصت خوب برات پیش میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرون رفتن پول میخواد عزیزم  اگه بخوام هر روز برم بیرون ماهانه باید چند میلیون صرف اینکارو کنم ...

نه بابا من با یکی از خواهرام که خوبم دلمون ک میگیره میریم یه پارکی جایی یه بستنی هم می‌خریم یا پیاده روی و کلی حرف می‌زنیم . یا مثلاً یه کار پاره وقت پیدا کن برو ک خیلی هم خسته نشی با گرما موافقم 

یا اگه علاقه به مطالعه داری برو کتابخونه انقد محیطش ارومه 

فک کنم افسرده شدی ک حوصله بیرونم نداری درسته ؟

خب عزیزم چرا طلاق گرفتی؟ تو جامعه باید بری که دیده بشی فرصت خوب برات پیش میاد

چون اون اعتیاد شدید داشت دست بزن و هر بلایی که فکر کنی سرم اومده 

نه بابا من با یکی از خواهرام که خوبم دلمون ک میگیره میریم یه پارکی جایی یه بستنی هم می‌خریم یا پیاده ...

خواهر کجا بود

خواهرام دشمنامن

اونام روانی هستن

هرکی تو ابن خونه بمونه روانی میشه

باور کن هر روز کلی سعی میکنم حال خودمو خوب نگه دارم بعد گند میزنن به حال و اعصابم عین امروز

از همخ شون متنفرم

کار پاره وقت کجا بود بنظرم اینا کار نیستن حمالین

چون اون اعتیاد شدید داشت دست بزن و هر بلایی که فکر کنی سرم اومده 

ای بابا

ان شالله خدا کمکت کنه عزیزم

باز خوبه خواهر داری مرهم زخماته

من بی کس و کارم شب و روز تو اتاقم هستم با این انرژی منفی حال بهم زن که باکارا و رفتارش بدتر گند میزنه به اعصابم

خواهر کجا بود خواهرام دشمنامن اونام روانی هستن هرکی تو ابن خونه بمونه روانی میشه باور کن هر روز ...

اره می‌دونم چی میگی 

مثال زدم .

به منم خیلی میگن برو سر کار مستقل شو 

فک کن همه میشینن برا آدم نسخه میپیچن 

منم گفتم آخه با این کارا میشه مستقل شد و کرایه خونه داد به این سنگینی  آب و برق داد خرج خوراک هم داد 😂؟  منم اگه بشما گفتم کار فقط برای سرگرمی و اینکه تو خونه نباشی پیش اونا یه تایمی نه برای خرج و حقوق 

ای بابا ان شالله خدا کمکت کنه عزیزم باز خوبه خواهر داری مرهم زخماته من بی کس و کارم شب و روز تو ا ...

اره گلم من خاطراتی دارم که داغونم کرده 

اره می‌دونم چی میگی  مثال زدم . به منم خیلی میگن برو سر کار مستقل شو  فک کن همه میشینن ...

من کار دارم عزیزم معلمم الان چون تابستونه موندم خونه و دارم روانی میشم

اگه کار نداشتم تا الان قطعا هزار بار خود کشی کرده بودم

تحمل خونواده ی مزخرف من کار هرکسی نییست

بخدا چیراینقدر گرونه اصلا من ماهی ۸ تومن رو به کدوم زخم بزنم  با کار کردنم آدم دیگه نموونخ به هیج جایی برسه

از پس مخارج خودمم به زور برمیام

من کار دارم عزیزم معلمم الان چون تابستونه موندم خونه و دارم روانی میشم اگه کار نداشتم تا الان قطعا ...

وای خدا رو شکر خیلی خوبه ک 

میگم بشین نکته ها ی مثبت رو بشمار 

کاش منم کار دولتی داشتم 

خواهرات چی اونا شاغلن 

از تو کوچیکترن؟

وای خدا رو شکر خیلی خوبه ک  میگم بشین نکته ها ی مثبت رو بشمار  کاش منم کار دولتی داشتم&n ...

اونا مثل من درس خون نبودن دوران کنکور رفتن دانشگاه ازاد

ولی من بخاطر بدبختیم و خلاص شدن از شرایطم درس خوتدم برم دامشگاه ریخت اینا رو نبینم که کرونا اومد و مجازی شدیم

بدبختی پشت بدبختی

یکیش پرستاره خونه مجردی  داره ولی اخلاقش گنده شعورم نداره ادعاش پر دنیاهه

نه من از همه کوچیک ترم

وای خدا رو شکر خیلی خوبه ک  میگم بشین نکته ها ی مثبت رو بشمار  کاش منم کار دولتی داشتم&n ...

کاش کار نداشتم خانواد ی حامی داشتم که بتونم ازدواج خوب کنم

هرچقورم آدم زیبا و تحصیل کرده و خوب باشه وقتی خانواده ی مرخرف داشته باشه همه فراری میشن

باورت میشه من چیزی از زیباییی کم ندارم ولی تا الان نتونستم ازدواج کنم چون خانوادم فقیرو بدبختن و بیچاره شعورم ندارن احمقن آبرو برن مایه ی شرمممن

این روزا فقط خود کشی آرومم میکنه بخدا هر روزو و هر لحظه بهش فکر میکنم دیگه تحمل ندارم کاش شجاعتش رو داشتم همین الان انجام میدادمش

اونا مثل من درس خون نبودن دوران کنکور رفتن دانشگاه ازاد ولی من بخاطر بدبختیم و خلاص شدن از شرایطم د ...

بهت حساذت میکنن عزیزم 

هم درسخون بودی هم شاغل شدی هم ازشون کوچیکتری  

الان یکی از اقوام ما داره خودشو می‌کشه فرهنگیان قبول بشه 

قدر بدون ....سخته ولی اهمیت نده به کاراشون امیدوارم ازدواج خوبی هم کنی

کاش کار نداشتم خانواد ی حامی داشتم که بتونم ازدواج خوب کنم هرچقورم آدم زیبا و تحصیل کرده و خوب باشه ...

اره منم میخواستم بگم اول پدر و مادر هستن که مثل نخ تسبیح مهره ها رو جمع میکنن و باعث میشن خواهر برادر ها خوب باشن باهم احتمالا اونا خوب نتونستن این انسجام رو به وجود بیارن 

بازم توکلت بخدا باشه وقتی بهت زیبایی و شغل و ... داده حتما ازدواج خوبم می‌کنی  و راحت میشی 

بهت حساذت میکنن عزیزم  هم درسخون بودی هم شاغل شدی هم ازشون کوچیکتری   الان یکی از ا ...

اون پرستاره سر کاره خودش ولی بیشعورع همیشه آزارم میده با حرفا و رفتاراش الانم از همه جا بلاکش کردم

هرچند وقت یکبار میاد گند میزنه به اعصابم و میره

اینم که بیخ گوشم نشسته هی انگار دشمن خونیمع ازش متنفرم خدایا یا منو بکش یا اینو دیگه تحمل ندارم ریختشو ببینم خدایا خسته ام دعا کن بمیرم راحت بشم