2777
2789
عنوان

دلم میخواد گربه داشته باشم

156 بازدید | 29 پست

ولی همه میگن نه چون بچه کوچیک داری، شوهرم مخالفتی نداره ولی مادر و مادر شوهرم شدید مخالفن، نظر شما چیه؟

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهههه موهاش میریزه  بچت ریش الرژی میگیره و ریش حساس میشه

یهو چنگی چیزی میندازه به بچت

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من بشخصه عاشق گربه هام ولی دوس ندارم داشته باشم

گربه ها خیلی موجودات عجیبین 

بنظر من طوطی بگیر

مثلا کاسکو کاکادو و... خیلیم باهوش و مهربونن

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

به نظرم در قبال فرزندت مسئولیت بیشتری دارب 

بعدم اون حیوونم مسئولیت زیادی داره انگار داری یه بچه دیگه رم اضافه میکنی به خانوادت باید خوب فک کنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شوهره من مخالف صد درصد گربه بود من از بچگی گربه داشتم الان بدون پیشیم نمیتونه بخوابه.فقط بدون گربه وابسته میشه همه حیوانات میشن بسنج شرایطشو داری بعد بیار

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

حیاط داری اگه داری بگیر اگه نه نگیر گتاه داره کلا تو خونه بمونه من عاشق گربه هام خودم داشتم ادم جیگرش اتیش میگیره برا تنهاییشون خیلی گناه دارن ادم برا دلخوشی خودش یه حیوون بی گناه و اسیر کنه