2777
2789
در هر صورت تا جایی که من میدونم اینطور نیست. در کل قصد من ایجاد بحث ناراحتی نبود فقط می خواستم بگم ...

من هیچوقت منکر ظلم هایی که در حق زنان در طول تاریخ شده و الان هم میشه نشدم خودم یک زن خانه دارم و از اینکه آنقدر بی ارج و ارزش هست کارمون که حتی امروز یه نفرم در موردش تاپیک زد و خانم هم بود و خیلی راحت گفت زنایی که تو خونه بیکارن!و خانه داری شغل نیست!!!گله مند هستم و معتقدم در حق ما خیلی اجحاف شده ولی این نکته که گفته شده در نظر من اینطور هست و توضیح دادم که به نظر من درست هست ولی بد بیان میشه و خانمها واقع بین باشند و آنقدر غصه نخورند همین و همین و گزنه من زن ستیز نیستم نمیدونم شاید چند سال دیگه نظر امروز خودم رو قبول نداشته باشم ولی بعد از دوازده سال سر و کله زدن با یه مرد به این نتیجه رسیدم و قبلاً همین نظر شما رو داشتم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ چی  میگم خب پس قبول داری بازیگر خوبیه

معلومه که خوبه ولی وقتی جدی بازی می‌کنه یاد مسخره بازی‌اش تو لیسانسه ها میفتم:اخههههه بین این همه آدم چرااا من،🤣با همون صدای تو دماغیش پلی کن تو ذهنت

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من همه جوره دوستش دارم😄

🥰🥰🥰🥰

من همه جوره دوستش دارم😄

باز اون تیکه که تو کفاشی رفته بود می‌گفت چرا رفتی سه دفعه از انبار برام کفش اوردی،🥴🥴🥴😝😝😝🤣

باز اون تیکه که تو کفاشی رفته بود می‌گفت چرا رفتی سه دفعه از انبار برام کفش اوردی،🥴🥴🥴😝😝😝🤣

من خودم اصلا لیسانسه ها ندیدم

فقط تیکه هاشو تو اینستاگرام دیدم

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

من خودم اصلا لیسانسه ها ندیدم فقط تیکه هاشو تو اینستاگرام دیدم

آهان پس بگو اگه قبل. دیدن شاهکاراش لیسانسه ها رو میدیدی و از دستش حرص میخوردی اوضاعت فرق میکرد

میگم که تو اینستاگرام دیدمش نقش شو کامل کامل ندیدم

خب قبل فیلم خوشگلاش دیدی یا بعدش؟؟این مهمه