2777
2789
من همیشه به اون صدای تو دماغیش تو لیسانسه ها و شخصیت چندشش فکر میکنم،🤭بعضی فیلما خدایی خوب گیریمش م ...

هوتن با همون سریال لیسانسه ها محبوب شد اتفاقا

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا بحث رو به بیراهه می کشی؟ در اینجا صحبت از عقل و شعور و آگاهی بود نه منطق! این دو کاملا م ...

،🤭🤭🤭🤭شما که دیگه زدی جاده خاکی،😩خوبه گفتن نااااقص العقل نه فاقد العقل،😃

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اتفاقا صداش خیلی خوبه😄😄 حالا شما چرا اومدی بدبخت رو تخریب میکنی😐😐

دیدم خیلی درگیرشی گفتم الان کر و کور شدی یه جنبه دیگشو نشونت بدم،🤣

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

،🤭🤭🤭🤭شما که دیگه زدی جاده خاکی،😩خوبه گفتن نااااقص العقل نه فاقد العقل،😃

حالا ناقص عقل و یا فاقد عقل. جفتش توهین بزرگیه به جنس زن. در هر صورت صحبت از عقل هست نه منطق. 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

هوتن با همون سریال لیسانسه ها محبوب شد اتفاقا

محبوب نشد مشهور شد!!!وگرنه تو فیلمای دیگش واقعا خوب بوده ولی فکر نکنم کسی عاشقش شده باشه تو لیسانسه ها

حالا ناقص عقل و یا فاقد عقل. جفتش توهین بزرگیه به جنس زن. در هر صورت صحبت از عقل هست نه منطق.& ...

برای من عقل و منطق در کنار همه و مترادفن و توضیح دادم چطور فکر میکنم

محبوب نشد مشهور شد!!!وگرنه تو فیلمای دیگش واقعا خوب بوده ولی فکر نکنم کسی عاشقش شده باشه تو لیسانسه ...

خب نقشش بوده حالت اسکل داشته نقش حبیب😄

اینم از بازی خوبش بوده که این نقش بهش نشسته

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

خب نقشش بوده حالت اسکل داشته نقش حبیب😄 اینم از بازی خوبش بوده که این نقش بهش نشسته

آره موافقم باهات بازیگر تواناییه که هم نقش کمدی خوب بازی کرده و هم نقش جدی

برای من عقل و منطق در کنار همه و مترادفن و توضیح دادم چطور فکر میکنم

در هر صورت تا جایی که من میدونم اینطور نیست.

در کل قصد من ایجاد بحث ناراحتی نبود فقط می خواستم بگم با وجود این شرایط و این ظلم هایی که در حق زنان میشه و همچنان در حال اتفاق افتادن هستند حداقل خودمون هوایِ خودمون رو داشته باشیم و این توهین ها و سرزنش های همیشگی و بی پایه و اساس رو رواج ندیم.

ممنونم که به حرف هام گوش دادی.🩷✨️

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️