2777
2789
عنوان

قانون جالب نی نی سایت

647 بازدید | 44 پست

تاپیک از صفحه ۱۰ عبور کرد 

همیشه یه عده میان میگن دروغ و سرکاری

آخه چرا چه لزومی داره اینجا که کسی همو نمیشناسه طرف مشکلشو میاد میگه علم وغیب داره مگه تاپیک بازدید میخوره مگه اینستاعه بخاطر فالوور دروغ بگن یا شایدم جایزه میدن من خبر ندارم 

آره قبول دارم بعضی هاشون واقعا نوجوان هستن چیزای عجیب می‌نويسن ولی همون صفحه اول دوم معلوم میشه با یه نگاه به تاپیک های گذشته مشخصه دروغ یانه  

واقعا خیلی ها دیدم مریض هستن دروغ میگن دستشونم رو شده 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک فقط دوصفحه بقیش حبابه😂

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

خدارو شکر تایپکای ما از دو صفحه تجاوز نمیکنه 😆

من یه بار رفتم تو پر بازدید احساس مسئولیت میکردم اینگار واجبه تند تند می اومدم چک میکردم جواب میدادم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

دقیقاااا ادم اعصابش بهم میریزه با کلی ناراحتی تاپیک میزنی بعد میان فضای متشنج میکنن و چرندیات میگن فکر میکنم خودشون بچه ان و عقده دیده شدن دارن مثلا یجا گفتم سه میلیارد کلاهبرداری کردن همه اومدن مسخره بازی که دروغه و ... بابا سه تومن پول یه اپارتمان معمولیم نمیشه 

بعضی هم واقعا مشکل دارن نمیتونن تو واقعیت باکسی درمیون بزارن همه مثل هم نیستن گلم

اره خب ولی منظور ادمای این شکلی هم هستن تجربه ثابت کرده الکی برا کسی غصه نخورم اینجا 

درسته خیلیا بدبینن و هر کی هر چی میگه مسخره میکنن میگن دروغه اما بعضیاشم تابلوعه دروغه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من یه بار رفتم تو پر بازدید احساس مسئولیت میکردم اینگار واجبه تند تند می اومدم چک میکردم جواب میدادم

من  خییلی کم پیش میاد پر بازدیدا رو بخونم 

چون اکثرا شبا پر بازدید میشه منم اون تایم خوابم 

ولی چشت روز بد نبینه خدا نکنه یجا ی پست بذاری. تاپیکه اتفاقی پربازدید شه 

لایکا پوستتو میکنه😆

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 
خدارو شکر تایپکای ما از دو صفحه تجاوز نمیکنه 😆

من یبار رسید به ۱۰ تا

سریع قفل کردم از ترس شناسایی

حالا زندگی جنجالی خودم بود

هعی میگفتن چطور گذلشتی تجاوز بشه تو دروغ میگی

هرچی میگفتم بابا من چجوری میتونستم

اخرش بیشتر دلخور و عصبی از خودم شدم تا راه حل ببینم😂