2777
2789

میدونم دعانویسی کلا خوب نیست خیلیام پول دادن نتیجه نگرفتن چون دعانویس خوب نبوده یا نتیجه نداده یا برعکس شده

اینو میدونمممم 

ولی من یکیو دیدم دعانویسشو معرفی نمیکنه از خاک کنده شد ی زن طلاقی ساده بود ی پسر قد بلند ورزشکار تیلیاردر عاشقش شده الان تو نازو نعمته زنه رو کرده بود که دعانویس افغانستانی داشته 

حالا یکی مث پارازیت میاد مینویسع سمت این چیزا نرید خوب نیس😐😐خودمم میدونم خوب نیست سوال من چیز دیگری هست لطفا پارازیت نباشید رو مخ نرید حوصله شنیدن جملات تکراری ندارم

سوال من واضح هست 

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعیت ندیدم از این رو ب اون رو بشن اما بله دیدم دعانویس سر موضوعاتی واقعا کارکنه

این برام خیلی عجیب بود ی مورد دیگم دیدم ی کارتن خواب بود

مرتاضای هندی براش دعانوشتن به جان خودم تیلیاردر شده فقط ۱۵۰ میلیارد ت داده به خیره شهرمون

من تجربه واقعی خودمو نوشتم توی یکی از تاپیکام

عنوانش تجربه من برای دعا و طلسمه

برای من کار کرد

ولی ولی ولی

جاهای دیگ زندگیمو به مرور لنگ کردش....

برات یه چیزیو اوکی میکنه

ولی ۲ تا چیزو ازت میگیره

میدونی چی میگم؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من تجربه واقعی خودمو نوشتم توی یکی از تاپیکامعنوانش تجربه من برای دعا و طلسمهبرای من کار کردولی ولی ...

بله متوجه شدم عزیزم درسته

کارتن خواب از کجا پول آورده داده مرتاض

از تو قبر باباش من چمیدونم

فقط با دو چشم خودم دیدم که اینکارو کرد

کل مردم شهر میدونن

ی مدت دنبال پوست گرگ بود گفته بود برا دعا میخام بعد چندسال یهو از خاکککککککک بلند شد 

مامانم برای جدایی و از بین رفتن میونه منو عشقم دعا گرفت من نمیدونستم ولی یک هفته نشده جوری فهمیدم که باورم نمیشد اخرم باطلش کردم بینمون خیلی سرد شده بود خدا بهم نشونش داد اما من دعا نگرفتم برای رسیدنمون ...ولی خیلی بده که مادر خودت کسی که خودش بهت شیر داده کسی که از گوشت و استخون خودشی بخاطر منافع خودش و بدون دلیل و به علت شروطی که برای ازدواج من توی سرش داره که انتظار یه آدم مولتی میلیاردر داره بیاد منو با دعا جدا کنه از کسی که عاشقشم 

مامانم برای جدایی و از بین رفتن میونه منو عشقم دعا گرفت من نمیدونستم ولی یک هفته نشده جوری فهمیدم که ...

شاید پیش خودش فکر میکرده پسره ب دردت نمیخوره

من تجربه واقعی خودمو نوشتم توی یکی از تاپیکامعنوانش تجربه من برای دعا و طلسمهبرای من کار کردولی ولی ...

مثلاً به من خونه و پول ماشین میده اما پدر مادرمو می‌گیره?

شکرگزاری و عشق خداوند