2777
2789
عنوان

قانون جالب نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 44 پست
خواهرشوهرم وشوهرش مثل اینکه دارن توافقی جدا میشن😭

ع خوبه حالا خاهر شوهرت قبول کرده جدا شه این جور موقعها  خیلی شوهراشون میزارن روی سرشون بعصی از زنا  

حالا خاهر شوهرت بابت کار شوهرش چیزی نگف بهت

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ع خوبه حالا خاهر شوهرت قبول کرده جدا شه این جور موقعها  خیلی شوهراشون میزارن روی سرشون بعصی از ...

نمیدونم بیچاره خودش راضی نیست ولی تو عمل انجام شده گیر افتاده چرا جمعه ها همیشه میریم خونه مادرشوهرم تقریبا همه خانواده میان بنده خدا خیلی گریه میکنه 😭😭😭

میگه داداشم چرا حرف نمیزنه نمیگه طرف کیه و فلان من خیلی میترسم خیلی دعامیکنم زندگیش درست شه گناه داره😭😭

نمیدونم بیچاره خودش راضی نیست ولی تو عمل انجام شده گیر افتاده چرا جمعه ها همیشه میریم خونه مادرشوهرم ...

ای بابا

حالا معلوم نیس طرف طلاق گرف بیخیال تو میشه یان 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فقط برای خواهرشوهرم دلم میسوزه داره جدا میشه 😭😭 دعاکن این اتفاق نیافته 

جدا نمیشه. ولی جداهم بشه برا تو دردسر میشه، جداهم نشه دیگ روابط مثل قبل نمیشه. 

اینم فقط شوهرت میتونه درست کنه مثلا بره ب خواهرش بگه سو تفاهم بوده یا هرچی.

فقط مراقب باشید خواهرشوهرت نفهمه تویی طرف

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
جدا نمیشه. ولی جداهم بشه برا تو دردسر میشه، جداهم نشه دیگ روابط مثل قبل نمیشه.  اینم فقط شوهرت ...

هرچی به شوهرم میگم گناه دارن زندگیشون داره میپاشه برو کاری کن میگه به درک هر غلطی می‌کنن بزار بکنن 

میترسم اگه جدا بشن بعد بفهمه خیلی خیلی بد میشه برام از طرفی هم واقعا ناراحتم زندگیش اینجوری داره میشه😭

هرچی به شوهرم میگم گناه دارن زندگیشون داره میپاشه برو کاری کن میگه به درک هر غلطی می‌کنن بزار بکنن&n ...

نه چرا بد بشه. 

من توتاپیک اولت گفتم چیزی نگو. منتهی بین اون همه کامنت و نظرها بر اینکه به همسرت بگو، نظر من دیده نشد. 

کاش یه سیمکارت دیگ میگرفتی و محل هم بهش نمیدادی. خود ب خود رفع میشد. 

ما اطرافمون داشتیم همچنین چیزی ،خانمه مخفی کرد ولی بلاک ایناهم نکرده بود. متاسفانه همسرش فهمبد و الان ده یال گذشته ولی اثراتش توی زندکیشون هست

نه چرا بد بشه.  من توتاپیک اولت گفتم چیزی نگو. منتهی بین اون همه کامنت و نظرها بر اینکه به همس ...

گلم انقدر خانما گفتن بگو بگو منم گفتم این مصیبت به سرم اومد اشتباه کردم الان زندگی دونفر داره میپاشه من خودم مقصر میدونم عذاب وجدان دارم من فقط به زندگی خودم فکرکردم فکر نکردم سر زندگی خواهرشوهرم چی میاد😭

گلم انقدر خانما گفتن بگو بگو منم گفتم این مصیبت به سرم اومد اشتباه کردم الان زندگی دونفر داره میپاشه ...

من گفتم. متاسفانه خانمهای بیتجربه توی نی نی سایت تعدادشون بیشتره‌ ‌ . من تقریبا ۱۹ سال هست ک متاهلم و خودم حس میکنم تجربه م بیشتره ب نسبت خیلی ها. خودم خیلی مسائل رو توی نی نی سایت مطرح نمیکنم، چون یه خانم ۱۸ ساله از روی احساس، تعصب، و.... نظر میده. بنا به سن خودش. 

و شاید نگرشی نسبت ب آهر اون موضوع نداشته باشه. 

خوبه که باز بچه ندارن. از طرفی هم خوبه ک ازش راحت میشه خواهرشوهرت. ولی چه تضمینی هست ک بدترش گیرش نیاد

ب همسرت بگو اگر شوهر خواهرشوهرم ادم هرزی باشه، حتما باز توی هچل میفته. نذار این بار اسم تو( منظورم همسرت،) وسط باشه. چون اون لو داده. بگو ۵ سال بعد خواهرت تو رو مقصر میدونه برای جداییش. برو ی جوری حل شکن اما رالطمونو کم میکنیم