2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چه گناهی کردیم پس😔

مهم لوازم خونه نیست من تجربه ۲۱سال زندگی دارم میگم مهم علاقه و لطف خوش هست .... وقتی لوازمت لوکس باشه ولی اعصاب و آرامش نباشه میخای چ کار

اخه کهنه میشن

چیزای مث فرش ومبل هرروزشسته نمیشه که خراب بشه.من مبل هام رنگ روشنه(کرم،سفید) هیچ وقت هم روشونپوشوندم هیچیش هم نشده خیلی جنس گرون وعالی هم نیست بخدا.فرش هام مال۸سالپیشه قبل اینکه ازدواج کنیم شوهرم خریده سرمه ایم هست من ازرنگ تیره هم بدم میادولی خوب فعلاخوبه تاپول اضافی دستم نباشه عوض نمیکنم.شایدحساسی یادلت تنوع میخوادهمش

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
مهم لوازم خونه نیست من تجربه ۲۱سال زندگی دارم میگم مهم علاقه و لطف خوش هست .... وقتی لوازمت لوکس باش ...

درسته ولی بعضی خونه هارو میبینی خونه خودت سرویس دستشویی اونام نمیشه😔😔دنیای نا عادلانه

مهم لوازم خونه نیست من تجربه ۲۱سال زندگی دارم میگم مهم علاقه و لطف خوش هست .... وقتی لوازمت لوکس باش ...

دقیقا 

مهم اینه از هرچی که داری لذت ببری 

وقتی میبینی نداری بخری یا باید حرص بخوری یا از داشته هات لذت ببری 

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
چیزای مث فرش ومبل هرروزشسته نمیشه که خراب بشه.من مبل هام رنگ روشنه(کرم،سفید) هیچ وقت هم روشونپوشوندم ...

درست میگی منم مثل توم نه بد نه خوبم ولی چیز جدید میبینم دلم میخاد