2777
2789

دوازده ساله ازدواج کردم هنوز همون مبل و فرش و وسایل هست با الن گرونی مگه میشه عوض کرد؟؟؟ ما که وضع مالی مون متوسط بود  ۵،۶  سال پیش هر چه پیش میره  هی داریم بدتر میشیم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تو این نوزده سال ۶ بار مبل 

سه بار نهارخوری

۳بارفرش

و۳بار سرویس خواب

۳تا تلویزیون 

۳تا یخچال

دوبار سرویس های اشپزخونه و پلاستیک و...کلاا

عوض کردم.همین

جدیدترین مبل و فرشم رو خیلی دوست دارم فقط رنگشون سرده.منتظرم دوسه سال زود بگذره عوض کنم زرشکی

او در بر و ایام به کام است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اینای که هردقیقه وسیله خونه میخرن چی مارو به چه چشمی میبینن

اگر بخواهی به اون فکر کنی زندگی کردن و کلا باید کنسل کنی ،اتفاقا برعکس شما اونو به چه چشمی میبینی ؟

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
به چشم پولداری و تنوع 

😂😂😂 

نظرتون محترم 🌹

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋