2777
2789
عنوان

چی پیشنهاد میکنین؟؟؟

64 بازدید | 13 پست

داداشم کنکوریه ولی میخاد ول کنه بره دنبال کار الانم داره دنبال یه کار خوب میگرده شما اطرافیانتون کار خوب چی دارن خودتون چی پیشنهاد میکنین برای یه پسر تو این سن؟؟

شغل آزاد از همه چی بهتره ... 

برنامه نویسی و طراحی سایت پول سازه 

اگه سرمایه داره بزنه تو کار چاپ 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارای کارگاهی. اگه یه کارگاه یا تولیدی باشه خیلی خوبه. مکانیکی هم خوب باشه بنظرم. شاگرد فروشنده هم خ ...

خودش به کارهای آرتیستی علاقه داره مثل هنر خوشنویسی طراحی و ساز و...

ولی من فکر میکنم هنر آینده ای نداره تو ایران

شغل آزاد از همه چی بهتره ...  برنامه نویسی و طراحی سایت پول سازه  اگه سرمایه داره بزنه ت ...

دانش آموز کنکوری که هیچ سرمایه ای نداره متاسفانه مگر اینه یکی دو سال کار کنه

دانش آموز کنکوری که هیچ سرمایه ای نداره متاسفانه مگر اینه یکی دو سال کار کنه

اگه کامپیوتر یا لب تاب داره بزنه تو کار طراحی سایت و سئو ... 

بازاریابی هم خوبه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خودش به کارهای آرتیستی علاقه داره مثل هنر خوشنویسی طراحی و ساز و... ولی من فکر میکنم هنر آینده ای ن ...

شاید اگه یه جایی باشه یا کسی شاگرد قبول کنه برای طراحی داخلی اونم خوب باشه. یا یه کارگاه تولیدی برای کار های هنری 

شاید اگه یه جایی باشه یا کسی شاگرد قبول کنه برای طراحی داخلی اونم خوب باشه. یا یه کارگاه تولیدی برای ...

البته میتونه خودش تولید کننده و فروشنده باشه تو زمینه های هنری

اگه به کار هنری علاقه داره 

بره سمت پروتز دندان و لابراتوار و...

خیلی پولسازه!!! 

یه دندان سازی تجربی ، کنار خونه ما هست ، میلیونی در میاره 

چون قیمت مناسب میگه ،کلی مشتری داره 

به نظرم برادرت امسال انتخاب رشته کنه ، بره سمت دندان سازی و...

اخه علاقه ای به درس نداره 

هر کاری بخواد شروع کنه باید یه مدت آموزش ببینه 

چه بهتر تو مسیری پا بذاره که آینده سازه...