دخترموووفرفری مدیر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 265 عنوان قهوه خوردم حالم بده | مشاهده متن کامل بحث + 7689 بازدید | 72 پست بچها من بار اولم بود دو ساعت پیش قهوه خوردم برا اولین بار الان حالم بده حالت تهوع و لرزش بدن و شل شدن بدن دارم باید چیکار کنم میترسم بد تر شممم😭😭😭😭 1403/03/08 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترموووفرفری مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 265 اسپرسو؟؟ من خوردم کم مونده بود بمیرم تا یک ماهم حال کم و بیش بد بود.من نمیدونم مردم چطور صبح به صب ... واییی نمیدونم چه کوفتی بود بار اولمم بود حتی ابجیمم که صدبار خورده بود حالش بد شد
aygiin عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 1107 چیزی نیست نگران نباش فشارت افتاده آب قند بخور و استرس نداشته باش
baran_qoeen عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 141 یچی شیرین بخور خوب میشی.من خودم کشمش میخورم سریع خوب میشم من قهوه رو با کشمش میخورم ینی کم اثر میکنه؟؟
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 19152 نگاه کن قهوه هم فشار پایین میاره هم تپش قلب اگر بهتر نشدی زنگ بزن اورژانس خودشون راهنمایت میکنن فعلا یه چیز شیرین بخور من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
mmkgol عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 2515 چرا بابا منم انگار از سم بدتر خورده بودم حالا من قهوه میخورم انگار بهم آرامبخش زدن خوابم میبره
دخترموووفرفری مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 265 چیزی نیست نگران نباش فشارت افتاده آب قند بخور و استرس نداشته باش نبات داغ خوردم الان
قیسیشیرین عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1834 اسپرسو؟؟ من خوردم کم مونده بود بمیرم تا یک ماهم حال کم و بیش بد بود.من نمیدونم مردم چطور صبح به صب ... شانس نداریم خواهر،،من عاشق اسپرسو هستم ولی بخاطر همین حملات پانیک نمیتونم بخورمشوهرم روزی دوبار درست میکنه و میخوره ،،منم حسرت میخورم
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105520 واییی نمیدونم چه کوفتی بود بار اولمم بود حتی ابجیمم که صدبار خورده بود حالش بد شد بیرون خوردی؟؟اگر بیرون بوده مراقب باش تو خیلیاشون متادون میرزناگر بخاطر حساسیتهک مث من فشارت افتاده بوده آب قند بخورو قرص تهوع گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105520 شانس نداریم خواهر،،من عاشق اسپرسو هستم ولی بخاطر همین حملات پانیک نمیتونم بخورم شوهرم روزی دوبار در ... من از سر کنجکاوی خوردم گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دخترموووفرفری مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 265 نگاه کن قهوه هم فشار پایین میاره هم تپش قلب اگر بهتر نشدی زنگ بزن اورژانس خودشون راهنمایت میکنن ... نبات داغ خوردم نمیدونم دیگه
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 19152 بیرون خوردی؟؟ اگر بیرون بوده مراقب باش تو خیلیاشون متادون میرزن اگر بخاطر حساسیته ک مث من فشارت ا ... دقیقا میخواستم همینو بگم گفتی من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105520 حالا من قهوه میخورم انگار بهم آرامبخش زدن خوابم میبره ترک میخورماااوای ولی این اسپرسو بود خوردمکاکوئو هم باهاش خوردمقشنگ نزدیک بود بمیرم گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دخترموووفرفری مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 265 بیرون خوردی؟؟ اگر بیرون بوده مراقب باش تو خیلیاشون متادون میرزن اگر بخاطر حساسیته ک مث من فشارت ا ... ارع بیرون.ولی کافهه مورد اعتماده بار اولم که بوده برا همینه