2777
2789

من رفتم دیدم اندازه 1000 برابر قد و هیکل اونایی که موقع کنکورم این حرفو میزدن واسم ریده بودن.

بخونید دانشگاه و رشته خوب قبول بشید نفس بکشید. 

پارسال این موقع من داشتم واسه ترمیم معدلم میخوندم پر از ترس و استرس و ناامیدی بودم، امروز ولی آخرین میانترمم رو دادم با خیال آسوده زیر باد پنجره ازحموم اومدم دارم فقط خداروشکر میکنم 😄خدایا هزار بار شکرت. 

اونایی که این حرفو میزنن که هیچی تو درس نیست و هیچ خبری تو دانشگاه نیست و این ایکسشرا خودشون رشته مدیریت تخمک شناسی پیام نور یالغوز آباد خوندن و طبیعیه که این حرفو بزنن ولی تو گوش نده،تو بخون. 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)||

و نتیجه اون همه تلاش چیشد؟ 😍

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و نتیجه اون همه تلاش چیشد؟ 😍

پرستاری میخونم الان همون دانشگاهی که میخواستم 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)||

بچها رشته ی حقوق خوبه؟؟

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

خب اینجور که میگی حداقل دانشگاه تهران یا بهشتی قبول شدی؟ چون ما واقعا رفتیم دیدیم…

تهران میخونم. 

حداقلش تهرانه حداکثر کش کجاست برای شما؟ کمبریج یا هاروارد؟ 

با بخش اول حرفت موافقم.هر چند ادبیاتمون فرق داره‌

ولی دانشگاه واقعا فوق العاده ست‌.منی که خفقان کنکور و پشت کنکور بودن و داشتم میدونم دانشگاه چقد خوبه‌‌.

اما با بخش دوم مخالفم من خیلی پزشک هارو هم میشناسم که الآن پشیمونن از رشتشون‌ و دانشگاه رفتنشون.بستگی به فردش داره نه رشته و دانشگاه

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"
پرستاری میخونم الان همون دانشگاهی که میخواستم 

ای جاااان خانم پرستار🌱

وقتی جایی باشی که همیشه تو تصورت بوده... وقتی راهی رو بری که مدام عشقت بهش بیشتر می‌شد.... ینی هرچقدرم سخت باشه بازم قشنگه... بازم خستت نمیکنه🌱

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

من به آرزوم برسم بقیه هرچی می خوان بگن

چی قبول شدی؟ همونی که میخواستی شد؟ 

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
تهران میخونم.  حداقلش تهرانه حداکثر کش کجاست برای شما؟ کمبریج یا هاروارد؟

حداکثرش دندون و پزشکی دندون و پزشکی تهران و بهشتیه من حداقلش گفتم یه رشته معلومی رفته باشی این دانشگاها منم حداقلش تهران میخونم بهترین دانشگاه ازاد ولی ندیدم چیزی ریده باشن پس بهتره الکی امید ندیم الکیم نکوبیم حقیقت اینه واقعا معمولیه

با بخش اول حرفت موافقم.هر چند ادبیاتمون فرق داره‌ ولی دانشگاه واقعا فوق العاده ست‌.منی که خفقان کنک ...

علاقه عزیزم من تا بحال پزشک با رتبه خوب ک واسه هدفش تلاش کرده و پزشک شده ندیدم ک پشیمون باشه... ولی تا دلت بخواد پزشک سهمیه 25 درصدی و فرزند شهید و تقلبی دیدم دیدم سال دوم پزشکی زایمان کردن از فشار درسا و افسرده شدن