2777
2789
عنوان

میشه بنظرتون تااخر عمر ازدواج نکرد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تا آخر عمر ازدواج نکرد اتفاقا خیلی هم خوشبخت و جوان موند

اما معمولا پارتنر های موقتی باید داشته باشی تا اون نیاز های عاطفی و جنسی ات برطرف بشه

واسه خیلی از آدما این سبک کاملا ایده آل هست

ولی بعضی ها (بخصوص کسانی که میخوان بچه داشته باشن) ترجیحشون سبک دیگه ای هست

من درونگرام و خواستگار ندارم ۳۳ سالمم شده بنظرم ۵۰ ک رسیدم یه خاکی ت کلم میکنم خدا ما رو یادش نمیره

۵۰سالگی هیچوقت شور شوق ازدواج تو سن کم نداره 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

اگه بخوای به خیانت و اینا فکر کنی نمیتونی ازدواج کنی 

مثل این میمونه ترس داشته باشی وقتی داری رانندگی میکنی دور ازجون اتفاقی بیوفته و هیجوقت رانندگی نکنی!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

شدن که میشه اما با سختی‌های فراوانش تنهایی بی کسی

این خیلی بد نیست ؟

بزرگتریننننن بهترین خونه و ماشین ولی وقتی در خونه آن باز میکنی تنهایی بی کسی ی خونه سرد 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

از نظر مشاوره ها ازدواج برای فرار از تنهایی و همدم دوران پیری و... ازدواج درستی نیست. 

پس به چه دلیلی باشه درسته؟