2777
2789
عنوان

میشه بنظرتون تااخر عمر ازدواج نکرد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 41 پست
اگه بخوای به خیانت و اینا فکر کنی نمیتونی ازدواج کنی  مثل این میمونه ترس داشته باشی وقتی داری ...

راستش بخاطر اینکه خیلی اطرافیان فضای مجازی و.... خیانت طلاق جدایی زیاده ترس عجیبی دارم  

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

واقعا کاش دخترا انقدر مستقل و شاغل باشن ک تا ۴۰سالگی ازدواج نکنن مخصوصا باوجود مردای این دوره زمونه

من الان ۳۶ سالمه و مستقل

مشکل اینه که الان پسرها قصد ازدواج ندارن به اندازه قبل، مخصوصا دهه شصتیا.

و جالبه که اخیرا سن های کمتر از خودم بهم پیشنهاد ازدواج میدن 😐 نمیگم ایراده ولی مشخص شده که به اندازه من پختگی ندارن پس رد کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس به چه دلیلی باشه درسته؟

ببین هیچ تصمینی وجود نداره که شما زودتر از همسرتون فوت نکنين و در دوران پیری تنها نباشین یا خدای نکرده طلاق نگیرین یا چیزی که الان خیلی مد شده مهاجرت بچه ها یا خونه مجردی گرفتن بچه ها بعد از سن قانونی و.... 

برای همین مشاوره ها عقیده دارن که این ها دلایل محکمی برای ازدواج نیست 

و از همه مهمتر شما دوران جوانی تون رو(که بهترین دوران زندگی هست) برای دوران پیری هزینه میکنین در صورتی که امکان داره (زبونم لال) اصلا دوران پیری رو تجربه نکنين. 

من تا قبل اینکه همه دوستام ازدواج کنن و متاهل بشن اصلا نمی‌خواستم ازدواج کنم ولی الان یه سالی میشه ک ...

خب تنهایی این کارهارو میکنی خیلییییی عالیه 

ولی من ی وقتا حس میکنم دلم میخواد وجود ی جنس مخالف رو تو زندگیم  تجربه عشق اگه واقعا وجود داشته باشه حس قشنگیه بنظرم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

راستش بخاطر اینکه خیلی اطرافیان فضای مجازی و.... خیانت طلاق جدایی زیاده ترس عجیبی دارم  

نمیدونم چرا هیچکس از مشاوره قبل از ازدواج حرفی نمیزنه 

تست سلامت روان‌و شخصیت لازمه.

نمیدونم چرا هیچکس از مشاوره قبل از ازدواج حرفی نمیزنه  تست سلامت روان‌و شخصیت لازمه.

بخاطر اینکه به همون هم نمیشه اعتماد صد در صد داشت. چون هنوز هم  اکثر ازدواج های ایران طولانی مدت هستن و توی این مدت هر دو نفر امکان داره کلی تغییر کنن معیار هاشون اهداف شون و.... و همین میشه که می بینی طرف بعد بیست سال زندگی طلاق میگیره در صورتی که مثلا پونزده سال با هم خوب بودن اما به مرور زمان تغییر کردن. 

بخاطر اینکه به همون هم نمیشه اعتماد صد در صد داشت. چون هنوز هم  اکثر ازدواج های ایران طولانی مد ...

اره صددرصد که نمیشه، اما بهتر از هیچیه.

ضمن اینکه خیلی از تفاوتها یا مشکلات توی ماههای اول ازدواج مشخص میشه.

اره صددرصد که نمیشه، اما بهتر از هیچیه. ضمن اینکه خیلی از تفاوتها یا مشکلات توی ماههای اول ازدواج م ...

اون مشکلات روز های اول که حتی قبل از عقد هم کاملا مشخصه. فقط نمیدونم چرا گاهی خودمون رو میزنیم به ندانستن.اما بعضی مشکلات حتی امکان داره سالها بعد بوجود بیاد

تنهایی خوبه تا وقتی که عاشق نشه آدم 🥲

درسته