2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دختر خونبس

| مشاهده متن کامل بحث + 5367 بازدید | 149 پست
چرا تو جمع میبندی  چرا ترک هارو زیر سوال میبری  هیچکس غیرت نداره  هیچ کجا کودک همس ...

عزیزم اروم باش😐

چقدر همه عصبی شدید خب یه تاپیکه دیگه ول کنید چرا حرص میخورید😐😂

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

تورکا تو این تاپیک نشون دادن چقدر با جنبه و آدم های آرومی هستند 😂😂😂🤣

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣

😂😂😂یعنی غش رفتم 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
ترکا متاسفانه متعصبن فقط منتظرن یچیز بشنون حمله کنن سینه بدرن همین نشون از فرهنگ بالا نیس 

الان به شماو قومتون اینارو نسبت بدن تعصبی رو قومتون ندارین؟

اینارو حتی به قومی غیر قوم خودم هم بگن تعصب دارن چون من یه ایرانی ام

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
متاسفانه این رسم تو همه جا بوده  توهین استارتر کاملا مشهوده

گفتم پدرم برای هشترودی گلم😂   

نگفتم الا بلا الان تو هشترودی این رسم اجرا میشه دعوا۲۰ اللیل ۳۰ ساله پیش در روستای پدرم رو گفتم که کسی به قتل رسید من از ماجرای خودم گفتم

ترکا باآدمای بی‌منطق حال نمیکنن عزیزم

توهینی هم نشد هعی خواستیم اسی رو متقاعد کنیم ک نشد!

صَبر..💚🌱     🦋..کاربری دست دونفره عزیزان..🦋

مثل اینکه نی نی یار هم با اسی هم عقیده است

هر چی صداش می زنن 

نمیاد😂😂😂

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

من ترک نیستم عزیزم ولی 

کسی که به قومیت و شهرش توهین بشه و همه ی مردمشو باهم جمع ببندن، نمیتونه آروم و باجنبه باشه ...

:)🙂🤍

مردای ایرانی از شهرای مختلف خیلیاشون عصبیند

شوهر خودم ترکه و عصبی ولی برادرش خوبه

شوهر دختر عمم قزوینیه و عصبی

اون یکی دختر عمم شوهرش طالقانی و عصبی

مرد بی اعصاب تو اکثر شهرای ایران هست

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت