2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دختر خونبس

| مشاهده متن کامل بحث + 5368 بازدید | 149 پست
گذشته چیه اسی اون تاپیک گف مال پنج سال پیش بود هنوزم هس

ربطی به سالش نداره این رسم خیلی از جاهای ایران بوده و فعلا هم تو ی سری مناطق هس 

مثل رسم دستمال که از قدیم بود متاسفانه که ما هنوزم دارن 

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️

تااین صحفه یکی گفت بلوچه یکی ترک یکی کرمانی همینجورادامه بدید والله من تانصفش خوندم روان وفارسی نوشته بود نمیشه بگی مال کدوم شهرواستانه اصل داستان بچسبیدنه شهرزادگاه اسی رو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم یکی دیگه از اخلاق های بد ترکا تعصبی بودنشونه و هیچوقت قبول ندارن  یکیش همین کودک ه ...

چرا تو جمع میبندی 

چرا ترک هارو زیر سوال میبری 

هیچکس غیرت نداره 

هیچ کجا کودک همسری ندارن 

فقط ترکااااااااااااا دارننننننننننن

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

والا چی بگم یکی دیگه از اخلاق های بد ترکا تعصبی بودنشونه و هیچوقت قبول ندارن  یکیش همین کودک ه ...

اخلاق و شخصیت خونوادگیتونو به ماترکا ربط نده دوست گرامی 

تاپیکتم ممنوعه تا تعلیق نشدی قفل کن 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ازدواج فامیلی اخلاقه بدی هست؟؟؟؟

ازدواج فامیلی ک همه شهرا پیش میاد مال ترک ها نیست فقط😐

:)🙂🤍

اره این رسم بیشتر توی ترکا هست  تازه یه رسم دیگه هست وقتی دختر به پسر نمیدن پسره ور میداره دخت ...

فرار میکنن ولی دیگه تعرض نمیکنن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
@niniyar_3     @niniyar_5   توهین میکنه .رسیدگی شود

چرا تعصب الکی داری؟

اگه یه چیز اشتباهی گفته راحت بیا بگو نه اینطور نیست ما خودمون ترکیم

💕🧚‍♀️                                               

اره از کورد ا هم شنیدم این رسم ها توی روستا های شهر های مختلف هست ولی کمرنگ نمیگم الابلا آذربایجان&n ...

بیخیال تاپیکت قفل کن بدبخت نوشته که قوم شوهر رسم نداشتند چون تو قومیت ما رسم بوده تو گذشته ازش الگو گرفتند من اسم و فامیلش هم می‌دونم بهش هم گفتم تاپیک نزن ولی زد 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

من ترک هشترودم

ما چنین رسمی نداریم

چرا همه رو جمع میبندی

بیا یه ترکایی رو نشونت بدم که دور زناشون میگردن

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
ازدواج فامیلی اخلاقه بدی هست؟؟؟؟ ازدواج فامیلی ک همه شهرا پیش میاد مال ترک ها نیست فقط😐

عزمزمه ازواج فامیلی بد نیست گاهن خوبم هست ولی اینکه از بچگی اسم بزارن روی هم بزرگ شن باهم ازدواج کنن درست نیست

طرف ازیکی ازاقوام بودچندروزپیش اومده بودمیگفت نبین توسایت قومموتعریف میکننا یه وحشی ان که نگو حالاشم ...

والا من کلی فامیلو اطرافیان ترک دارم ببخشید همشون بافرهنگ نیستن نسل جدید اره یکم پدرشوهر همسایم همین دوسال پیش. با عروسش درگیر شد کتکش زد تازه دبیر مدرسه بوده یه عمریم شمال زندگی کردن ولی اینجوره خیلی از ترکا عروسو کلفت میدونن تو روستاهای تبریز که افتضاحه