2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی رفته سر کار جدید…..

578 بازدید | 62 پست

سلام خانوما شوهرم از وقتی رفته سر کار جدید حدودا یکسالی هست ک منو با بقیه خانوما از نظر ب خود رسیدن مقایسه میکنه از نظر همه واقعا قیافم خوبه هیکلمم خوبه شکمو پهلو ندارم تیپمم امروزیه و اوکیه ولیی مشکلم اینه زیاد ارایش نمیکنم ی رژ وریمل ی ضد افتاب مثلا مثل بقیه کاشت ندارم کلا نچرالم  بنظرتون چیکار کنم ک فرق کنم موهامم تا باسنمه و خودش نمیزاره کوتاه کنم ولی همیشه رنگه و ریشگیری میکنم  حس میکنم  پیش بعضیا من خیلی ساده ام مثلا اونروز ب پسرم میگفت مامانو ببریم براش ناخن بکاریم ناخونای خودم بلنده ولی مدلش مثل کاشت نیست کسایی ک کاشت ناخن مژه دارن یا اونایی ک همیشه تو خونه مژه مصنوعی دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو عزیزم . وقتی میخاد برو . 

پولسم میده حتما دیگه .

بخودت برس . فردا پسفردا یه گوهی خورد نگه به خاطر نلخن بود . دیدم ک میگم این مردا بعضیاشون خیلی پستن .

انگار هزار جای خودشون کجه ما میریم خیانت کنیم . کچلای بی خاصیت😂

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

اصصصصصلا اینکارارو نکنیاااااا

نذار به اعتماد به نفست لطمه بزنه

بگو اونایی که ناخن میکارن اگر نمیدونی بدون چون ناخن هاشون کج بلند میشه

آدم سالم و زیبا نمیره خودشو دست کاری کنه

اونی می‌ره دستکاری می‌کنه که مشکل ژنتیکی داره و یا نخنش اصلا بلند نمیشه و انقدر شلخته نگه میداره می‌شکنه

یا وقتی بلند میشه سرپایین می‌ره یا سربالایی

برو عزیزم . وقتی میخاد برو .  پولسم میده حتما دیگه .  بخودت برس . فردا پسفردا یه گوهی خو ...

اتفاقا بهش شک دارم اخه میترسم بکار من پوستم حساسه اگه قارچی شدو ناخنای خودم خراب شد چی

چجوری ب خودتون میرسید چه چیزای مد شده برا قیافه برای مدل جلو مو من با این نوع برخوردش دارم اعتماد ب ...

چندتا ویدیو از ناخن های قبل کاشت نشونش بده

ویدیو از مژه ها قبل کاشت نشونش بده

بگو ببین ایییییناذباید برن کاشت کنن

آدم طبیعی نمیره کاشت

کاشت که می‌کنه کسی کل مژه های خودش می‌ریزه  

کسی می‌ره کاشت مژه نداشته باشه

بعد راجع به ناخن هم بگو ماهی یک ملیون پول ترمیمش هست عوض اینکه خداروشکر کنی کن من ناخن خودم خوبه این پولارو نمیدی این حرفارو میزنی

واقعا بی انصافی میکنه ... خانم به این خشگلی ..دیگه چی میخواد اخه ..😐 تنوع طلب شده متاسفانه🥺

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …