2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی رفته سر کار جدید…..

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 62 پست

مگه عروسک خیمه شب بازی هستی که خودت رو به هر شکلی که همسرت میخواد در بیاری، رسیدن به خود خوبه اما نه در اون حد که ادم از چیزای مهم تر غافل بشه و تایم و زمانش با این کارای بیهوده بره، من که به شخصه خانم هایی که به خاطر یه خرید دو ساعت دارن میکاپ میکنن رو درک نمیکنن خداییش مرد سالاری چه بر سر زنان بیچاره میاره که ظاهر براشون میشه اولویت و میافتن تو یه رقابت بی پایان... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم میگم ولی ناخنامو بلد نیستم خیلی خوشگل با سوهان حالت بدم 

برو آرایشگاه برات مانیکور کنه ولی هرررررررگزززز زیر بار کاشت نرو

وقتی هم حرف میزنی تو حرفات با دیگران مخصوصا جوری صحبت کن که این زنای عملی از چشمش بیافتن

مثلا به مامانت تو تلفن بگو فلانی رفته خواستگاری یه دختر سرتاپا عمل و کاشت 

مامانش گفته دیوونه خوب اینکه بچش بوزینه به دنیا میاد عقلت نمی‌رسه این همه ژنهاش خراب بوده بچش هم شکل ژن های میشه 

آدمی که ژن سالم داره نمیره گونه بکاره سینه بذاره فک و چونه و لب ژل تزریق کنه

اینارو خورد خورد هی بگو بذار بشنوه

ناخناتو ژلیش کن لازم نیس کاشت کنی چون میگی بلندن

مژه هم بزار بیین دیگه بهونه نداره

موهاتو مدل بده مثلا کرلی کن یا مدلای ساده بده

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
برو آرایشگاه برات مانیکور کنه ولی هرررررررگزززز زیر بار کاشت نرو وقتی هم حرف میزنی تو حرفات با د ...

بخدا هیکلم خیلی خوبه با اینکه ی بچه ۲نیم دارم همشم ورزش میکنم ولی فکر کنم بهونه گیری الکی میکنه

برو آرایشگاه برات مانیکور کنه ولی هرررررررگزززز زیر بار کاشت نرو وقتی هم حرف میزنی تو حرفات با د ...

واای اینننن چههه حرفاییه می‌زنی خانوم 

بوزینه چیه چرا تخریب میکنی 

والله آنقدر دختر ناز خوشگل دیدم که عمل کردن خوشگل‌تر شدن 

حالا که علم پیشرفت کرده چرا آدم به خودش نرسه 

[QUOTE=340656896]ناخناتو ژلیش کن لازم نیس کاشت کنی چون میگی بلندن مژه هم بزار بیین دیگه بهونه نداره موهاتو مدل بده ...[/QUO ژلیش بکنم بهر یا برم مانیکور ولاک بزنم همیشه مدل اولی ک برا مو گفتی موهامو نمیزاره کوتا کنم

میدونی همکارش همه کاشتیو عملین این بده😔

زم با سیاست می‌تونه کاری کنه که همه اونا از چشم همسرت بیافته

وقتی از خودت تعریف کنی و نامحسوس از اونا بد بگی و به خودت افتخار کنی مثلا بگی همه دیگه عملی شدن این دوره زمونه

مثلا بگی رفتم آرایشگاه واااااااااای نمیدونی پررر. دخترای عملی و پروتزی بعد سه نفر جداگونه اومدن بهم گفتن خانم شما چقدر زیبایی دیگه زیبایی طبیعی شده یه چیز نادری که فقط تو موزه میتونی ببینی

همه شکل هم شدن همه مژه ها کاشت ناخنا کاشت لب و چونه و گونه تزریق

امثال شما که اینقدر زیبا باشن طبیعی قبلا هنرپیشه میشدم حتما

اینارو بگو مخصوصا از قول خانم آرایشگر بگو

بگو من خیییییییییییییییییلی زن زیر دستم میاد و می‌ره

به زیبایی شما تاحالا کم دیدم

مردا حرف و قضاوت دیگران خیییییییییییییییییلی روشون اثر میذاره