2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی رفته سر کار جدید…..

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 62 پست
بخدا هیکلم خیلی خوبه با اینکه ی بچه ۲نیم دارم همشم ورزش میکنم ولی فکر کنم بهونه گیری الکی میکنه

همیشه از خودت تعریف کن اگه از خانواده و اطرافیان ازت تعریف میکنن بهش بگو و اینکه به اطرافیان بگو حلو اون ازت تعریف کنن تا بدونه چی رو داره تو خونش.

اگه دیدی روشش رو عوض کرد که هیچ وگرنه یه بار باهاش حرف بزن بگو هر کسی بالاخره یه عیبی داره شما رو من عیب میزاری خوبه منم عیبلتو به روت بیارم؟

مطمئن باش خودش رو جمع میکنه

[QUOTE=340656896]ناخناتو ژلیش کن لازم نیس کاشت کنی چون میگی بلندن مژه هم بزار بیین دیگه بهونه نداره ...

نه عزیزم ژلیش هم نکن

فقط برو مانیکور

خودتو دوست داشته باااااااش

نذار کسی اعتماد به نفست رو خورد کننه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا هیکلم خیلی خوبه با اینکه ی بچه ۲نیم دارم همشم ورزش میکنم ولی فکر کنم بهونه گیری الکی میکنه

مردا اگر از خودت تعریف نکنی نمی‌فهمم چی دارن

جلو آینه میری خودتو با لذت نگاه کن بعد بگو حال میکنیاااا همچین زنی داری 

خانما اکثرا با عمل هم اینقدر خوش هیکل نمیشن

مردای بیچاره یک سال باید کار کنند که اینا بخورم بخوابن ته یکسال میرن عمل چربی از شکم و پهلو دربیارن بدن تو سینه و باسن

اما من با بچه کوچیک ورزش میکنم نه تن پروری

همچین سالاری هستم من🥰

اره خودمم همین حسو دارم بای برم پیش روانشناس

زیبایی هاتو بنویس تو یک دفترچه

چیزایی که تو داری و بقیه ندارن

نقات قوت بدنت مثلا دندون های قشنگی دارم موهای زیبایی دارم ....

هرروز اول صبح اینارو بخون

هربار تو آینه نگاه می‌کنی بابت زیبایی‌های خداروشکر کن و لبخند بزن

مردهایی که میرم با یه زشت تر از زنشون خیانت میکنن زیر سر عدم اعتماد به نفس اون زن هست که نتونسته اونجوری خودشو دوست داشته باشه که مرد کافی بدونه اون زن رو

اععععععتماااااااد به نفسسسس همه چیزه عزیزم

[QUOTE=340656896]ناخناتو ژلیش کن لازم نیس کاشت کنی چون میگی بلندن مژه هم بزار بیین دیگه بهونه نداره ...

مانیکورم خوبه میتونی هم مانیکور کنی هم ژلیش چون لاک موندگاریش کمه

نمیخاد کوتاه کنی با اتو مو کرلی کن خیلی قشنگ میشه

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
مردا اگر از خودت تعریف نکنی نمی‌فهمم چی دارن جلو آینه میری خودتو با لذت نگاه کن بعد بگو حال م ...

اره همینکارو میکنم ی کمک دیگم اینکه من قبل  ازدواجم خیلی شاد بودم ولی الان ن چیکار کنم ک زن شادی باشم یادم رفت