2777
2789
عنوان

بد جور تو دوراهی موندم میشع بیای

372 بازدید | 24 پست

من پسر عمم اسمش مبین هست دوس دختر داره تقریبا نامزدن اسم نامزدش ساغر بعد ساغر خیلی مهربونه و خوش قلب و با حوصله اس ک نگم براتووونننننن فک کنم ۲۲ سالش باشه .بعد این مامان و باباش و برادر ۱۶ سالش  رفتن اسپانیا ولی نذاشتن ساغر بره گفتن سنت بالای ۱۸ خودت باید اقدام کنی بعد اینم اقدام کرده رفته داره اونجا درس میخونه مبین هم چند وفت دیگ به خاطر ساغر میره اسپانیا

بعد میخوام با ساغر دوست بشم ولی نمیدونم چجوری اقدلم گنم و بهش بگم از ی طرفی عم من از مبین و عمم خجالت میکشم و خیلی وقته کلا ندیدمشون اگ برم با ساغر دوست بشم حتما میره و ب مبین میگ و ساغر با مامان بزرگم خیلییی ارتباط داره مبین میشه نوه ی مامان بزرگم اها اینم بگم مامان بزرگم از این امروزیاست بعد عمم و مبین اتها تو کیش زندگی میکنن شوهر عمم طلاقشون داده .

مامانم میگ برا دوستیتون اصلا سنتون به هم نمیاد ولی خیلییی مهرش به دلم نشسته ۱۴ سالمه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه اون نخواد با تو دوست شه کاری نکنی یه وقت تو فامیل ضایع شی

خب بهش میگم دیگ اول میگم البته اگ تو دوست داشته باشی

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

از دو راهیت معلوم بود سنت کمه .میخوای دوست بشی که چی بشه

دوست میشن که چی بشه به نظرت😐🤨😂🙃

خب بهش میگم دیگ اول میگم البته اگ تو دوست داشته باشی

نه فدات شم اینکارو نکن

از سرت میپره مهرش

ممکنه به اونا بگه و تو ضایع شی و اینکه تو نسبت بهش علاقه شدید داری و اون طبیعتا نداره و این موضوع برات دردسر ساز میشه

نه فدات شم اینکارو نکن از سرت میپره مهرش ممکنه به اونا بگه و تو ضایع شی و اینکه تو نسبت بهش علاقه ...

مرسیی ک راهنماییم کردی🥰🥹

نه واقعا هدفت چیه این همه آدم واسه دوستی هست چرا ساغر .نکنه چون وضعش خوبه یا میره اسپانیا یا دلیل دی ...

نه بابا من کلا از اسپانیا بدم میاد🤦‍♀️ برا اینکه از تنهایی در بیام

ارزش تو و شخصیتت و دل مهربونت خیلی بالاس، مراقب خودت باش

مرسی🥰 ببین توعم مهربونب😁 میشه بپرسم چن سالته