2777
2789
عنوان

یک خواهشی از معلم ها

491 بازدید | 29 پست

چند روز پیش یک مشتری داخل نمایشگاه ماشین پسر داییم میاد یکی از کارکنان داخل نمایشگاه معلم بازنشسته بوده .مشتری دانش اموز ۱۷ سال پیش همین دبیر بوده برگشته گفته اقای کامکار من شناختی من بابک کویری هستم سال ۸۵ دانش اموز اول دبیرستان بودم بدون هیچ شناختی فقط بر اساس ادعا شناختت گفتی من از چهره تشخیص میدم کی اهل درس هست کی نیست فقط بر اساس اینکه من بچه روستا بودم مادرم یک پیر زن تنها بود من بدون هیچ دلیلی خرد کردی الان من دکترا حسابداری دارم همه خانوادت می خرم و فروشم هر چی بخوام دارم پول خونه و ماشین و کار ولی حرف شما رو هیچ وقت فراموش نمی کنم جلسه اول ساعت اول فقط بر اساس پوشش من همچین حرفی زدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب الان دکترا داره از معلمش تشکر نمیکنه که بهش درس داده

دکترایش بدرد خودش میخوره با این طرز صحبت کردن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

خداروشکر نسل اون معلما تقریبا منقرض شده ولی میدونی گاهی اوقات زندگی به واسطه ی آدما به شخص تلنگر میزنه تا موفق بشه حالا حرف معلم نباشه حرف همسایه باشه یا فامیل باید این حرفارو انگیزه کنیم

🌃🏙
چه جالب الان دکترا داره از معلمش تشکر نمیکنه که بهش درس داده دکترایش بدرد خودش میخوره با این طرز صح ...

موضوع صحبت اون فرد دکترا داشتن نبود، موضوعش قضاوت و توهینی بود که اون معلم بر اساس دیدگاه شخصی خودش و بدون هیچ دلیل و پشتوانه ی منطقی، مطرح کرده بود.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)

سالها پيش 

من به اجبار خانواده ازدواج كردم 

مدير مدرسه قبول كرد با شرايطي همون مدرسه درس بخونم چون معدلم بالا بود 

ولي بي دليل معاون بامن لج افتاد مدام متلك و تحقير مداووووم 

يكي ديگه از همكلاسي هامم متاهل شد اما با اون خيلي مهربون بود 

زد از اون سالو اون كلاس فقط من رتبم عالي شد دانشگاه خوب 

بعدها كلي زنگ زد كارناممو ببرم 

نبردم 

هركار كرد حتي با والدينمم تماس گرفت هيچ وقت رفتارشو يادم نميره 

من خيلي دختر ارومو سر به زيري بودم تا سال اخرم حتي صميمي ترين دوستم نميدونست بعد اخرين امتحان سال اخر بهش گفتم