چند روز پیش یک مشتری داخل نمایشگاه ماشین پسر داییم میاد یکی از کارکنان داخل نمایشگاه معلم بازنشسته بوده .مشتری دانش اموز ۱۷ سال پیش همین دبیر بوده برگشته گفته اقای کامکار من شناختی من بابک کویری هستم سال ۸۵ دانش اموز اول دبیرستان بودم بدون هیچ شناختی فقط بر اساس ادعا شناختت گفتی من از چهره تشخیص میدم کی اهل درس هست کی نیست فقط بر اساس اینکه من بچه روستا بودم مادرم یک پیر زن تنها بود من بدون هیچ دلیلی خرد کردی الان من دکترا حسابداری دارم همه خانوادت می خرم و فروشم هر چی بخوام دارم پول خونه و ماشین و کار ولی حرف شما رو هیچ وقت فراموش نمی کنم جلسه اول ساعت اول فقط بر اساس پوشش من همچین حرفی زدی
راهنمایی یه معلم علوم داشتم کافی بود امتحان اول نمره خوب بگیری یعنی تمام نمره های بعدت توی کارنامه حتی اگه امتحان رو تک میگرفتی بهت نمره خوب میداد و اگه همون امتحان اول بد بودی کل سال نمره کارنامه ت تحت تاثیرش بود یعنی پرسش کلاسی میدیدی 3، 4 نمره بهت نمیده اونوقت به یکی دیگه ارفاق میکرد
انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
چه جالب الان دکترا داره از معلمش تشکر نمیکنه که بهش درس داده دکترایش بدرد خودش میخوره با این طرز صح ...
عزیزم اون معلم بود وظیفش بوده درس بده به چه حقی بهش توهین کرده حتی موقع رفتن گفته به خاطر این حرفت هیچ وقت نمی بخشمت .اگه این حرف بعد از چند جلسه میزد کنار می یومده ولی اینکه جلسه اول بدون شناخت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!