2777
2789
عنوان

یک خواهشی از معلم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 29 پست

راهنمایی یه معلم علوم داشتم کافی بود امتحان اول نمره خوب بگیری یعنی تمام نمره های بعدت توی کارنامه حتی اگه امتحان رو تک میگرفتی بهت نمره خوب میداد و اگه همون امتحان اول بد بودی کل سال نمره کارنامه ت تحت تاثیرش بود یعنی پرسش کلاسی می‌دیدی 3، 4 نمره بهت نمیده اونوقت به یکی دیگه ارفاق می‌کرد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چه جالب الان دکترا داره از معلمش تشکر نمیکنه که بهش درس داده دکترایش بدرد خودش میخوره با این طرز صح ...

عزیزم اون معلم بود وظیفش بوده درس بده به چه حقی بهش توهین کرده حتی موقع رفتن گفته به خاطر این حرفت هیچ وقت نمی بخشمت .اگه این حرف بعد از چند جلسه میزد کنار می یومده ولی اینکه جلسه اول بدون شناخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالها پيش  من به اجبار خانواده ازدواج كردم  مدير مدرسه قبول كرد با شرايطي همون مدرسه درس ...

محل كارمم كه اومد 

گفت منو شناختي گفتم بله چجورم و يكسري حرف زدم نه به تندي اين اقا اما متوجه كلامم شد 

حالا معلم حرف خوبی نزده ولی ایشون هم خیلی تازه به دوران رسیده هست

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
با دكتراي حسابداري وضعش خوب شده و نمايشگاه داره؟ خب چهرش شكل درس نخونا بوده تقصير معلم چيه   ...

عزیزم طرف دکترا حسابداری داشته مشتری نمایشگاه بوده خواسته ماشینی بخره .خب چهرش باشه مثل درس نخونا باید توهین میکرد؟؟؟؟

عزیزم طرف دکترا حسابداری داشته مشتری نمایشگاه بوده خواسته ماشینی بخره .خب چهرش باشه مثل درس نخونا با ...

والا كسي ك دنبال درس بره پول زيادي نداره اونم دكتراي حسابداري 

يعني در اين حد ك توصيف شد نداره بخش دومم شوخي بود نفهميدي يعني

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره