2777
2789
عنوان

چیکار کنم مردم دیگه وای کمک

79 بازدید | 5 پست

سلام ، خانوما ازین پشه کوریا که اصن نمی‌فهمی کی نشستن رو بدنت اومده تو اتاقمون ، در هر ثانیه هرجات بیرون باشه میزنه ، به خدا در عرض یک دقیقه دوتا از انگشتای دستمو نیش زد ، دستمو کردم زیر پتو ، بغل پامو نیش زد ، چیکار کنم نیشم نزنه ؟ اسپری حشره کش ندارم

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ی جا دیگ بخواب

تو خوابگاهم عزیزم ، همین یه اتاقو با هشت نفر دیگه به زور بهمون دادن 😂

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
تو خوابگاهم عزیزم ، همین یه اتاقو با هشت نفر دیگه به زور بهمون دادن 😂

آها😂

پس خدا ب دادت برسه

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
آها😂 پس خدا ب دادت برسه

🥲😭