2777
2789
عنوان

دلم میخواد امشب خودمو بکشم

84 بازدید | 7 پست

هنوز یه فصل نخوندم دوتا دیگه ام باید دوره کنم پریودم هستم دلمم درد میکنه از بس قهوه خوردم مث چی خونریزی و سردرد دارن بدنم درد میکنه قلبم تیر میکشه اصن میخوام بمیرم کاششششش رفتم شمال کوسه منو می‌خورد راحت میشدم کاش یه قاتل هوس کنه منو بکشه کاش بمیرم حالم بده مث سگ دارم واسه دلایل چرت و پرت گریه میکنم چکار کنم خدااااا روانی شدم

خوشی زده زیر دلت... آخه درس هم شد مشکل 

جای من نیستی شرایطم نمیدونی.. همین درس کوفتی منو از کل زندگیم جدا کرده..همین درس که مشکلی نیست میتونه کل آیندمو بسازه یا نابود کنه..فشار روحی از طرف خانواده و جامعه و هم سن و سالام و دائم مقایسه شدن...دیگه گنجایششو ندارم..مشکلم رو روح و روانم تاثیر گذاشته..دیوونه شدم عین دیوونه ها رفتار میکنم..یه آدم مودی عصبی ازم ساخته شد...منی که پرحرف بودم الان حرفم نمیاد..افسرده شدم نابود شدم حالم بده بددددد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا که کاری از دست کسی برنمیاد دختر خوب

خیلی از ما این روزا رو گذروندیم

من زمان کنکور با کمک دکتر برگشتم به حالت عادی

یه دمنوش بخور ریلکس کن بعد فکر کن باید چیکار کنی

تلاشتو بکن

جای من نیستی شرایطم نمیدونی.. همین درس کوفتی منو از کل زندگیم جدا کرده..همین درس که مشکلی نیست میتون ...

همین که فکر می‌کنی آینده ت با درس قراره ساخته یا نابود بشه یعنی هیچی نمیدونی و خیلی خام و در اشتباهی 

همین که فکر می‌کنی آینده ت با درس قراره ساخته یا نابود بشه یعنی هیچی نمیدونی و خیلی خام و در اشتباهی ...

اگه به من بود که میرفتم سراغ نوشتن...یا یه گالری هنری..ولی مجبورم باید درس بخونم..