2777
2789
وای دعا کن بشه خیلی می‌خوام برم اگه نرم تموم عمرم تو تجربی تلف میشه با این نهایی ها و استرس برم یچیز ...

میتونی چرا نتونی

تغییر رشته چیز خاصی نیست خیلیا انجام میدن...

چی میخای بری حالا؟

اره تجربی سخته من خودم تجربیم امسال پشت بودم دیشب حس میکردم دارم سکته میکنم از شدت فشار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما حالت بهتره؟هنوز بیمارستانی؟ درخصوص حذف تاپیکت هم فردا روز زوجه ساعت10ونیم۱۱لینک تاپیکتو ب ...

سلام بله باید بیمارستان بستری بمونم تا ببینم چی میشه مرسی حالم رو پرسیدی فقط صبح میشه از ساعت ۱۰ ونیم تا یازده درسته 

میتونی چرا نتونی تغییر رشته چیز خاصی نیست خیلیا انجام میدن... چی میخای بری حالا؟ اره تجربی سخته م ...

والا سخت بودن ک هیچی دیگه نهایی ها اضافه کردن من حس میکنم نمیتونم سهمیه اینا هم که ندارم اینقدرم برا همه چی حرص میخورم سفید میشه موهام تا کنکور بعدم اینا هر روز ی حرف میزنن بازیچه شدیم تهش خیلیم یچی بشم بگیم دکتر اونم دانشگاهش خیلی سخت تر از دبیرستانه 😂 می‌خوام برم طراحی دوخت 

سلام بله باید بیمارستان بستری بمونم تا ببینم چی میشه مرسی حالم رو پرسیدی فقط صبح میشه از ساعت ۱۰ ونی ...

انشالله بهتر بشی عزیز

تو فکرتون بودم ولی هرچی سرچ کردم کاربریتون نیومد برام

صبحا ساعت10ونیم تا12اینا فک کنم

بعد14تا15هم میشه

ولی هرچقدر زودتر بفرستی زودتر پاک میکنن

من یه بار۱۲فرستادم پاک نکردن

ولی هروقت۱۰:۳۰یا۱۰:۳۵فرستادم یک ساعت بعد پاک کردن

والا سخت بودن ک هیچی دیگه نهایی ها اضافه کردن من حس میکنم نمیتونم سهمیه اینا هم که ندارم اینقدرم برا ...

خوشحالم که انقد ازاد و رها فکر میکنی

من خودم خودمو عذاب میدم

3سال مدرسه رفتم یک ساله پشتم

میخواستم بمونم سال بعد که مامانم نذاشت گفت سکته میکنی میمیری انقد حرص میخوری هرچی اوردیییی برو بخون 

بنظرم بمون تجربی تهش یه زیست و شیمی بخونی باز بهتر از طراحی دوخته،هوم؟

الان چی میخونی 

تجربی میخونم پشت کنکورم

دارم ترمیم معدل میزنم امسال دوباره کنکور بدم

دیشب تا5صبح با گریه راه میرفتم و درس میخوندم

عذاب میکشم تو این مسیر

واقعا سخته مخصوصا که من از لحاظ روحی واقعا توانایی ندارم سال بعد بمونم خیلی داستانو سخت تر کرده

خانوادمم مخالفن میگن بمونی سال بعد مریض میشی 

چون ادم حرصی و جوشی‌ای هستم خیلی اذیت میکنم خودمو