امید۱۰۲۰۳۰ مدیر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 191 عنوان حوصلم سر رفت بیاین بحرفیم | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 45 پست حوصلم سر رفته 1403/03/06 | 19:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امید۱۰۲۰۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 191 مرسی عزیز دل امیدوارم نینی شماام بسلامتی دنیا بیاد حالش خوبه الان؟دختره؟😍 اره خوبه هر چهار ساعت nst میگیرن امروزم سونو شدم بله دختره ممنونم از دعای خیرت تنها کسی هستی که جواب میدی واقعا حوصلم سر رفته
miss_you عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 801 اره خوبه هر چهار ساعت nst میگیرن امروزم سونو شدم بله دختره ممنونم از دعای خیرت تنها کسی هستی که جواب ... الهیییییی😍اسمشو چی میخواین بزارین؟انشالله بسلامتی دنیا بیاد،خیالتون راحت بشهعزیزدلم،مگه بیمارستان کسی نیست پیشتون؟
امید۱۰۲۰۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 191 الهیییییی😍اسمشو چی میخواین بزارین؟ انشالله بسلامتی دنیا بیاد،خیالتون راحت بشه عزیزدلم،مگه بیمارست ... نه اعضا خانوادم اینجا نیستند شوهرم ماموریته یه شهر دیگه یعنی محل کارش یه جای دیگست چند روز دیگه میاد بعد زایشگاه کسی روراه نمیدن من چون اینجا کارمیکنم گذاشتنم اتاق ایزوله و گذاشتند موبایل همراهم باشه
امید۱۰۲۰۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 191 الهیییییی😍اسمشو چی میخواین بزارین؟ انشالله بسلامتی دنیا بیاد،خیالتون راحت بشه عزیزدلم،مگه بیمارست ... مممنونم دوست دارم اسمشو بزارم ایلار یعنی به زیبایی ماه به نظرتون اسم قشنگیه بعضیا گفتن زشته
miss_you عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 801 نه اعضا خانوادم اینجا نیستند شوهرم ماموریته یه شهر دیگه یعنی محل کارش یه جای دیگست چند روز دیگه میاد ... الهیییی چقد سختواقعا سخته تو بیمارستانبرین تلگرام فیلم سینمایی دانلود کنین ببینین خیلی خوبههمسرتون به سلامتی میاد از تنهایی درمیاینعیبی نداره همه اینروزا میگذره بااومدن نینی یادتون میره انشاللهباز خوبه گوشی رو دادن وگرنه خیلیییی سخته
miss_you عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 801 مممنونم دوست دارم اسمشو بزارم ایلار یعنی به زیبایی ماه به نظرتون اسم قشنگیه بعضیا گفتن زشته به به چه اسم قشنگینه بابا کجاش زشته خیلی قشنگهترک هستین؟چون معمولا این اسم توی این قوم خیلی استفاده میشهدرکل بنظرم اسمش قشنگیهمعنیشم زیباست
امید۱۰۲۰۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 191 به به چه اسم قشنگی نه بابا کجاش زشته خیلی قشنگه ترک هستین؟چون معمولا این اسم توی این قوم خیلی استف ... نه ترک نیستم ولی یه جا شنیدم این اسمو وعاشقش شدم خیلی ممنونم مرسی ازتون از هم صحبتی باهاتون خیلی لذت بردم
miss_you عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 801 نه ترک نیستم ولی یه جا شنیدم این اسمو وعاشقش شدم خیلی ممنونم مرسی ازتون از هم صحبتی باهاتون خیلی لذت ... حق دارین،اسم قشنگیهمن اسم ماهلین رو خیلی دوست دارم خوشحالم که یکم صحبت کردیممممم❤️😍امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه
امید۱۰۲۰۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 191 حق دارین،اسم قشنگیه من اسم ماهلین رو خیلی دوست دارم خوشحالم که یکم صحبت کردیممممم❤️😍امیدوار ... ممنونم موفق باشی
miss_you عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 801 ممنونم موفق باشی ❤️❤️❤️❤️میشه نینیتون که اومد منم تگ کنین اگه تاپیک زدین؟خیلی دعا میکنم سالم و سلامت بیاد
امید۱۰۲۰۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 191 ❤️❤️❤️❤️ میشه نینیتون که اومد منم تگ کنین اگه تاپیک زدین؟ خیلی دعا میکنم سالم و سلامت بیاد حتما
ستیخوشگل عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 8312 خوشحالم که انقد ازاد و رها فکر میکنی من خودم خودمو عذاب میدم 3سال مدرسه رفتم یک ساله پشتم میخواست ... نمیدونم والا اصلا اعصاب اینو ندارم سه سال اینجوری نهایی بدم بعدم اونی که سهمیه داره بره بالا پشت موندن که بماند نمیدونم واقعا
miss_you عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 801 نمیدونم والا اصلا اعصاب اینو ندارم سه سال اینجوری نهایی بدم بعدم اونی که سهمیه داره بره بالا پشت مو ... ببین سخته واقعاولی زیست و شیمی قبول شدن راحته از خیاطی دوخت موقعیتش باز بهتره