2777
2789
عنوان

سلام دوستان در مورد قبل از اقدام سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 49 پست

[QUOTE=44060662]تو همه بیمارستان ها دکتر میاد رو سر مریض ولی دکتر خودت بالاسرت نمیاد بستگی داره روزی که درد زایمانت ...[/QUOTE]

من از رفیقامو جاریام شنیدم دکتر خودشون اومده اگه قراره دکتر شیفت بیاد چرا دکتر انتخاب میکنیم انقد حساسیت ب خرج میدیم روش من ک سزارینم طبیعی خاطراتی ک تعریف کردن برام اصلا دورشو خط قرمز کشیدم

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
البته شخصیا اینجوریه من ب دولتیا فک نمیکنم اصلا

ما داریم راجع ب بیمارستان های دولتی حرف میزنیم گلم ......بیمارستان های خصوصی اسمش روشه ....پول بده پلو بخور  وقتی پول میدی برات میرقصن ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما داریم راجع ب بیمارستان های دولتی حرف میزنیم گلم ......بیمارستان های خصوصی اسمش روشه ....پول بده پ ...

خوب دولتی ک نمیشه روش حسابی باز کرد مثل کشتارگاهه اصلا ریسکه رفتن ب اونجا

[QUOTE= 44060662 ]تو همه بیمارستان ها دکتر میاد رو سر مریض ولی دکتر خودت بالاسرت نمیاد بستگی داره رو ...

عزیزدلم اوناهم احتمالا پارتی داشتن ....چون دکتر شیفت میاد بالا سر ....یا اینکه بهش پول دادن که اومده روسرشون .....منم سزارین شدم ولی واس ابجیم و برادر زاده شوهرم و جاریم دیگه دکتر نرفتیم و از اول پیش ماما رفتیم 

عزیزدلم اوناهم احتمالا پارتی داشتن ....چون دکتر شیفت میاد بالا سر ....یا اینکه بهش پول دادن که اومده ...

من تازه شنیدم ک دکتر نمیاد بالا سر هرکسیو دیدم ازکار دکترش تعریف کرده بود مثلا ک تو اتاق عمل خوب بود یکی دیگه مثلا میگفت دکترم استرسمو کم نکرد خوب نبود هیچ کدوم نگفتن ک دکترمون نبوده نیومده وظیفه دکتر همینه حتی رفیق من دردش گرفت زنگ زدن دکترش اومد

من تازه شنیدم ک دکتر نمیاد بالا سر هرکسیو دیدم ازکار دکترش تعریف کرده بود مثلا ک تو اتاق عمل خوب بود ...

نمیدونم ابجی ولی هر شهری فرق داره و هر دکتری هم یه اخلاقی داره ....خدا کنه همه دکترا اینجوری باشن منم خوشحال میشم ....ولی من خودم پیش دکتر زنان تحت نظر بودم موقع زایمان ماه اخر بهش گفتم درد زایمان شروع بشه بهت زنگ میزنم بیای گفت من بیمارستان دولتی کار نمیکنم فقط خصوصی اونم سزارین .....

رفتم بیمارستان اونجا دکتر منو معاینه کرد ..گفت دهانه رحمت تنگه و نمیتونی طبیعی زایمان کنی ....رفتم بیمارستان شخصی و سزارین کردم اونم با دکتر خودم لج افتادم و پیش دکتر دیگه ای رفتم 

نمیدونم ابجی ولی هر شهری فرق داره و هر دکتری هم یه اخلاقی داره ....خدا کنه همه دکترا اینجوری باشن من ...

ولی دولتی رفتن خیلی ریسکه وحشتناکه اصلا انگار وقتی پولی نمیدی رحمیم وجود نداره بی وجودا

ولی دولتی رفتن خیلی ریسکه وحشتناکه اصلا انگار وقتی پولی نمیدی رحمیم وجود نداره بی وجودا

ب مریضا ارزش نمیدن ....ما پول نمیدیم ولی از بیمه که پولشونو میگیرن ...در کل خودشون نمیخوان رسیدگی کنن

ب مریضا ارزش نمیدن ....ما پول نمیدیم ولی از بیمه که پولشونو میگیرن ...در کل خودشون نمیخوان رسیدگی کن ...

مشکل ریشه ایه این همه کشورا بیمارستان رایگان دارن ریسیدگیام عالی اینجا همه چی برا بالا مالاها خوبه