2777
2789
عنوان

سلام دوستان در مورد قبل از اقدام سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 49 پست
بیمارستانای اینجا میان خودشونم کار زایمانو انجام میدن هرکسی ک رفته زایمان همشون گفتن دکترمون بودو خی ...

خیلی عالیه ....خوشحالم که هنوز ی جا هست که ب بیماراشون ارزش میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ببین بیمارستان مورد نظرت کدوم ماماها کار میکنن ....بعد از بینشون ببین کدوم بهتره یه تحقیق سر انگ ...

مرسی عزیزم پس از همین الان باید بیمارستانمو پیدا کنم

مرسی عزیزم پس از همین الان باید بیمارستانمو پیدا کنم

قربونت گلم ...اره پیشنهادم اینه که اول راجع ب محل زایمانت تحقیق کنی ....و ی روز برو اونجا و از پرسنل یا بیمارای اونجا بپرس که جو اونجا چه جوریه و بهترین دکتر و مامای اونجا رو بهت معرفی کنن 

چقد سخت شد ولی دیگه مجبورم. شما اینکارو کردی؟

بله عزیزم...مجبوری ب خاطر سلامتیه خودت و نی نی این کارارو انجام بدی. ....میتونی حساسیت هم نداشته باشی و سرخود پیش ی دکتر بری ....ولی ممکنه احرای بارداریت بفهمی که دکترت تو اون بیمارستان کار نمیکنه و فقط بیمارستان خصوصی کار میکنه اونوقت میخوای چکار کنی ...بعضی دکترا بیمارستان دولتی کار نمیکنن تحقیق کنی متوجه میشی 

بله عزیزم...مجبوری ب خاطر سلامتیه خودت و نی نی این کارارو انجام بدی. ....میتونی حساسیت هم نداشته باش ...

خیلی ممنون که سوالاتم رو جواب میدین اخه من دور و برم کسی نیست که بتونم این سوالارو ازش بپرسم 

خیلی ممنون که سوالاتم رو جواب میدین اخه من دور و برم کسی نیست که بتونم این سوالارو ازش بپرسم 

خواهش میکنم گلم از من چیزی کم نمیشه تجربیاتمو در اختیارت گذاشتم .....ایشاا... که ب خوبی خوشی روزگارت بگذره 

ساری

تو همه بیمارستان ها دکتر میاد رو سر مریض ولی دکتر خودت بالاسرت نمیاد بستگی داره روزی که درد زایمانت شروع شد دکترت شیفتش باشه یا نه اگه باشه میاد بهت سر میزنه ولی اگه نباشه دکتر شبفت میاد