2777
2789

مرکز مشاوره ماوا سایتم داره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرکز مشاوره ماوا سایتم داره

معتبره؟ من قبلا زیا  پیش مشاور رفتم خیلیاشون واقعا هیچی بلد نبودن

اینبار شرایطم اورژانسیه فرصت امتحان کردن ندارم میخوام مطمئن باشم

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 

به دشمن‌می گریزم از نفاقِ دوستان.

عزیزم این روزا یه مذهبی واقعی دیدی صلوات بفرست.

یه مشاور عالی با فن می خوای بزن توی نت پریسا تصری.هم عادل هم توی تخصص خودش ماهر.هر چند یکم حجابش فاطمی نیست.که اونم هم تیپ بازیگرا و ستاره های محبوب ۴۰ ساله ی کشوره.

در حدیث هم هست که اکثر مردم به دین حکومتن.ولی از لحاظ تخصص و انصاف حرف نداره.هم توی اپارات هم اینستاس هم مشاوره می ده.کلیپاش هم هست توی اپارات و اینیتا.

به شخصه خیلی بار بهتر از روانشناسای اسمآ مذهبی که دیدم خودم حتی مشاور غلط برای ازدواج می دن.

پریسا نصری

زن باحیایی هست.بر عکس خیلی مشاورای خانم.خانواده دار و نجیب.اما تیپش مدل ستاره های ۴۰سالهی کشور و سینماس اینم ان شاءالله در وقت ظهور درست می شه.

واقعا عالیه اصلا نه برای مشاوره بلکه کلیپاشو توی آپارات و جاهای دیگه دنبتل کن واقعا یه نکته هایشش بکارت میاد.آدم از هر که باید چیزی یاد بگیره حتی از باربا دی آنجلس

به دشمن‌می گریزم از نفاقِ دوستان. عزیزم این روزا یه مذهبی واقعی دیدی صلوات بفرست. یه مشاور عالی با ...

منظورم این نبود با حجاب باشه که

منظورم این بود از راه دین مشورت بده

ی سری مشاورا وقتی میگی فلان مشکل رو دارم و حالم بده و چجوری حلش کنم میگه اهنگ‌بزار برقص حالت خوب میشه

ممنون عزیزم

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 
نه چون راهکاراشون فرق داره

اگه مشکلت به دین ربط داره حتما دنبال مشاور با رویکرد دینی باش.

اما اگه مسئله اجتماعی و روزمره است مشاور مجرب و کار آزموده بهتر از مشاوری که خط فکریش منحصر به مذهب میشه می‌تونه کمکت کنه.

معتبره؟ من قبلا زیا  پیش مشاور رفتم خیلیاشون واقعا هیچی بلد نبودن اینبار شرایطم اورژانسیه فرصت ...

اره بابا برا آقا تراشیونه میاد تلوزیون

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
حضوری هم مشاوره میدن؟ مشاور مذهبی و متبحر خانم کی رو پیشنهاد میدین؟

حضوری قم میشناسم