2777
2789
عنوان

مشاوره خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 31 پست
واقعا میگم این زن باخانواده س و خدا رو در نظر می گیره شک نکن

چندسال پیش برای طلاقم از یک مرکز مشاور مذهبی رایگان نشورت گرفتم.شوهرم آخوند بود اما معتاد به فیلم های پ و ر ن از دوره ی طلبگی.جوری که حالم بهم‌می خورد بس دچار مشکل شده بودیم.فیلمایی می دید که حتی توی ماهواره قفل بود با ف_ ی_ ل_ ت_ ر شکن می گرفت.

رفتم مرکز مشاور مذهبی قم یکبار گفتن حرامه..قبول نکرد

رفتم یک مشاور مذهبی دیگه اون آقا بود میز و صندلی زده بودن نشستم مشکلمو بگم چنان بی حیا زل زده بوده به صورت و چشمم که شرمم شد و مردم و زنده شدم بس جسورانه و یک تیکه نگاهم می کرد.گفتم همین بهتر که دیگه نرم اونجا وقتی خودم جواب می دونم.

البته بعد دیگه طلاق گرفتیم.به هزار دلیل دیگه البته‌جز اون.

البت بعد مجبورا ازدواج کردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم این نبود با حجاب باشه که منظورم این بود از راه دین مشورت بده ی سری مشاورا وقتی میگی فلان مش ...

نگاه اینو خیلیا الان می گن.پریسا نصری هم شاید اهنگ پاپ بگذاره گوش بده ریتم دار.مثلا من با این که دوس دارم بدنسازی برم اما بخاطر اهنگ توی باشگاه ها نمی رم و به دوستانم هم می گم البت اگه گوش بدن می گم یک کار مثبت با کار حرام خداپسند نیست.

نگاه اینو خیلیا الان می گن.پریسا نصری هم شاید اهنگ پاپ بگذاره گوش بده ریتم دار.مثلا من با این که دوس ...

دوره دوره ی خیلی بدیه.خوبی و بدی به باریکی تار مو هست و نازک‌تر.

آهان پس هیچی ممنونم😘😘

همون ماوا مجازی داره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

این روزا اکثر مداحی ها هم غنایی و حرام شده بدتر از آهنگ پاپ.دوپس دوپس انگار دیسکو گذاشتن..

نگاه ببین توی قبل ظهور از اسلام و مذهب فقط یک اسم مونده.

اگرم برای ازدواج می خوای اون کلیپ که از مرحوم کافی هست برای ۴۰ سال پیش و یک روحانی واقعی بوده نه درهم فعلی،

حتما گوش بده.

اگرم مطلبی هست بگو همین جا یکی تونست بهت مشاوره بده.

کلیپای پریسا نصری هم گوش بده

درسته 😘ولی دلم میخواد حضوری باشه مجازی  نمیتونم راحت حرف بزنم

کجایی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
تهران

باید برات بپرسم. اون کسی که باید بپرسم کربلاست. یه هفته دیگه یادآوری کن بهم

عزیزم خیلی بزرگواری میکنی دعاگوی شما میشم. چشم من یادآوری میکنم😘🙏

زنده باشی عزیزی