2777
2789

لطفا راهنمایی کنید 

ژل ها ارزون خوبن ؟ سی سی ۴ تومنم هست دو تومنم هست این دو تومنی ها عوارض ندارن ؟چه مدت ماندگاری دارن ؟

ژل خوبش که ۸ تومنه ولی من پولش ندارم فعلام پول تزریق ندارم دارم تحقیق میکنم امیدوار باشم یا نه .. کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن همشون خوبن و عوارض ندارن ققط گرونتره ماندگار تره

چرا میگی عوراض ندارن؟

ی پیج دکتر تواینستا دیدم داشت ژلایی که باعث شده  بودن صورت ب عفونت بیفته رو ازبین میبرد

ژل اگ بی کیفیت باشه کلی اسیب میرسونه مثل عفونت افتادگی پوست

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

چرا میگی عوراض ندارن؟ ی پیج دکتر تواینستا دیدم داشت ژلایی که باعث شده  بودن صورت ب عفونت بیفته ...

والا من دکتر خوبی انتخاب کردم همه مدل هم زدم هیچی هم نشد خانمهای منفی مثل شما همیشه یه چیزی برای گفتن دارن من جز شما نیستم و عاشق زیباتر شدنم اصلا هم عوارضی ندیدم شما فقط تو پیج ها می‌بینید و نظرتون اینه 

والا من دکتر خوبی انتخاب کردم همه مدل هم زدم هیچی هم نشد خانمهای منفی مثل شما همیشه یه چیزی برای گفت ...

خانمای منفی چیه عزیزمن؟

زیباتر شدن به چه قیمت؟ب قیمت این که یه مدت دیگه پوستت افتادگی شدید پیداکنه؟ یا چهرت عفونت بگیره؟

من خودم بینیموعمل کردم بوکال فت انجام دادم قصد سانترال لب یک سی سی ژل نورامیس  به لب پایینم دارم

اگه هنوز ژل نزدم برااینه ک نمیخوام بخاطر قیمت پایین گند بزنم توچهرم

بهتره بجای این حرفا بری یکم راجب ضررای ژل کم کیفیت بخونی

یا بری توپیج دکترایی که از اسیب هایی ک بقیه بخاطر ژل بی کیفیت دیدن بازدید کنی

گیریم یکسال مشکل نداشته باشی ولی بعدش میبینی که چه اشتباهی کردی

والا من دکتر خوبی انتخاب کردم همه مدل هم زدم هیچی هم نشد خانمهای منفی مثل شما همیشه یه چیزی برای گفت ...

البته ازشخضی ک حرف دکتر براش مهم نیست توقعی نیست فیلترشکنم بالانمیاد ازپیجا شات بدم برات ک شاید یکم بترسی ازاشتباهاتت

من یادم نمیاد مارک شو  ولی پارسال ی پک گرفتم اف بود ۱۰ سی سی بود گذاشتم کلا برای گونم ۴ سی سی ...

۶ سی سی فقط سیب گونه زدین اصلا معلوم بود تو گونتون ؟ چند ماه مانگاری داشت براتون ؟چندماه عین ماه اول موند براتون 

چربی حسنش اینه که عفونت نمیکنه و ماندگار تره ژلم اگه جای مطمعن بزنی همون ارزونام خوبه فقط زود جذب م ...

دکتر خوبی برا تزریق چربی سراغ دارین من که پول ژلا گرون ندارم ۴ هم برام زیاده ولی نمیدونم میحوام بدونم اصلا بهش فکر کنم نکنم ..