2777
2789
عنوان

همسرم بهم پیشنهاد روانپزشک داده

| مشاهده متن کامل بحث + 3282 بازدید | 137 پست

حتما برو دنبال درمان ولی پیش پزشکی که آشناست نرو برو پیش یه غریبه که راحت باشی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

اگه همسرت به پروندت دسترسی پیدا بکنه بتونه ثابت کنه مشکل داری میتونه هروقت بخاد بدون مهریه طلاقت بده تو فامیل داشتیم این مورد و که میگم

حتما برو درمان کن اما دور از چشم همسرت نزار تو جریان درمانت باشه پیش دوستشم که اصلا نرو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سابقه هم برات بشه زمانی ک خونه همسرت هستی باز شده پس نگران نباش نمیتونه سو استفاده کنه

کافیه خانواده اش بفهمند کارم به روانپزشک کشیده فقط همین یکی رو کم داشتم تو یه مجتمع هستیم میترسم جاریم، پدر شوهر و مادر شوهرم بفهمن

اصلا پیش اون ادمی ک گفته نرو بدون اینکه بهشبگی بروجای دیگه اصلا نگو دکتر رفتم ارومم میشی مثلا پرسید هم ک الان بهتری ارومی بگو اره اخلاق تو خوب شده منم ارومم بنداز گردن خودش

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
حالا چرا میخای پیش اشنا بری برو یه دکتر دیگه

نمیبرم، تا الان هر وقت میگفتم برای مشکلات مون پیش روان شناس بریم مخالفت می‌کرد دیشبم دیگه از حالتام ترسید گفت پیش دوستش وقت میگیره

اصلا پیش اون ادمی ک گفته نرو بدون اینکه بهشبگی بروجای دیگه اصلا نگو دکتر رفتم ارومم میشی مثلا پرسید ...

فقط اجازه دانشگاه رفتن دارم محدودیت بیرون رفتن دارم. از مرکز مشاوره دانشگاه کمک گرفتم ولی کمک چندانی بهم نکرد

درخواست دادم قبول کن  اونحا حرف بزنیم 🥺🥺🥺

باشه قشنگم♥️

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

کافیه خانواده اش بفهمند کارم به روانپزشک کشیده فقط همین یکی رو کم داشتم تو یه مجتمع هستیم میترسم جار ...

چقد سطحی نگاه میکنی اگرم فهمیدن بگو مشکلی هست ک پسرتون و شما بوجود آوردین چرا قبلا سابقه نداشتم 

یا میتونی خودت قرص درمانی رو آغاز کنی که البته داروخونه خیلی گیر میده من خودم همیشه میگم برا مادرم میخام

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍