2777
2789
عنوان

همسرم بهم پیشنهاد روانپزشک داده

| مشاهده متن کامل بحث + 3282 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببین بهترین کااار اینه که نری!  مجبور نیستی اصلا به یه مشاور دیگه که خودت انتخاب کردی و خانو ...

بدون اجازه نمیتونم کاری کنم چون رفت و امد هام توسط ده نفر چک میشه 

کافیه خانواده اش بفهمند کارم به روانپزشک کشیده فقط همین یکی رو کم داشتم تو یه مجتمع هستیم میترسم جار ...

همونطور که جسم ما بیمار میشه ، ممکنه روح و روان و اعصاب آدم هم بیمار بشه. 

برای هر کسی هم ممکنه پیش بیاد. 

یکی وسواس داره میره پیش روانپزشک ،

یکی اضطراب شدید داره ،

یکی افسردگی داره

و ... ،

چه اشکالی داره مگه ؟ 🤔

مهم اینه که آدم به فکر سلامتیش باشه و تلاش کنه تا درمان بشه. 

اگه همسرت به پروندت دسترسی پیدا بکنه بتونه ثابت کنه مشکل داری میتونه هروقت بخاد بدون مهریه طلاقت بده ...

نمیدونم چیکار کنم اجازه بیرون رفتن ندارم فقط دانشگاه میتونم برم که اونم رو به اتمامه ازمون هام مونده که همسرم برنامه شو‌ داره، 

موندم چه خاکی بر سرم کنم مسبب این حال خرابم، خودشه

بدون اجازه نمیتونم کاری کنم چون رفت و امد هام توسط ده نفر چک میشه 

چراا؟  خب ببین میتونی مشاور آنلاین بری به بهانه درس برو کتابخونه اونجا مثلا با مشاور تماس بگیر راحت تر باشی درکت میکنم حق داری شرایط خیلی مزخرفیه آدم کنترل بشه 

همونطور که جسم ما بیمار میشه ، ممکنه روح و روان و اعصاب آدم هم بیمار بشه.  برای هر کسی هم ممکن ...

حرف شما درسته اما آدمایی که اطراف من هستن همش بدنبال تحقیر و آزارم بودن اینم یه فرصت مناسبه که تیر آخر رو بزنن

نمیدونم چیکار کنم اجازه بیرون رفتن ندارم فقط دانشگاه میتونم برم که اونم رو به اتمامه ازمون هام مونده ...

الهی بمیرم 

یه مدت نمیتونی جمع کنی بری خونه مامانی کسی؟؟بگو میرم به آرامش برسم

حتی شده با زور برو به نظرم خودتو درمان کن مشاورای تلفنی هم هستن البته حداقل میتونن بهت بگن از  چه روشی درمان کنی

فقط اصلا زیر بار قرص بدون تجویز پزشک نرو خواهرانه بهت میگم خیلی از قرصا حال و بدتر میکنه 

بچه داری؟ 

چراا؟  خب ببین میتونی مشاور آنلاین بری به بهانه درس برو کتابخونه اونجا مثلا با مشاور تماس بگیر ...

مشاور تلفنی قبلاً گرفتم واقعا کمکی به حالم نمیکنه 

همسرم میگه اول باید دارو درمانی بگیری بعد پیش روانکاو برم، 

قراره امروز برام دارو بگیره

الهی بمیرم  یه مدت نمیتونی جمع کنی بری خونه مامانی کسی؟؟بگو میرم به آرامش برسم حتی شده با زور ...

خونه مادرم میتونم یه روز در هفته برم ولی کافیه همسرم بفهمه یواشکی دکتر رفتم دیگه روزگارم سیاهه 

همسرم خودش کادر درمانه میگه باید از این دارو ها استفاده کنم ولی میگم از این سن شروع به دارو درمانی نکنم۱۹ سالمه

حرف شما درسته اما آدمایی که اطراف من هستن همش بدنبال تحقیر و آزارم بودن اینم یه فرصت مناسبه که تیر آ ...

بله متأسفانه بعضی افراد اینجوری رفتاری میکنن. 💔

ولی شما هرطور شده راهی برای سلامتی خودت پیدا کن ، چون از همه چیز مهمتره.

اول برو پیش یه مشاور خوب که ببینه دارو نیازی داری یا نه؟

ممکنه همون جلسات مشاوره و انجام یک سری کارها برات کافی باشه.

اگر هم دارو لازم بود ، اونوقت برو پیش روانپزشک (ترجیحا غریبه).

تو دانشگاه‌ها هم مشاور هست ، میتونی ازشون کمک بگیری یا بهت کسی رو معرفی کنن. 

به شوهرت اعتماد نکن. خودت تنهایی برو پزشک غریبه. و اصلا به شوهرت نگو. به شوهرتم بگو خداروشکر خوب شدم. یه مدت تو اذیتم کرده بودی از ناراحتیم روحیم خراب شده بود‌.داروهاتم اگه پزشک متخصص تجویز کرد مخفیانه مصرف کن. اگه همسرت بفهمه به خانوادش میگه و همیشه مثل پتک همینو میکوبن تو سرت و علیهت استفاده میکنن. با پدر یا برادر خودت بری بهتره