2777
2789
عنوان

کمک خانمای که مادر شوهر دارن کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 84 پست
به مادر شوهرش گفته هیس بار آخرت باشه اصلا این حجم از بی تربیتی توی ذهن من نمیگنجه

والامنم باورم نمیشه بیچاره مادرشوهرش چه بی زبونه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شما بچه تو یکساعت از سوپرمارکت نیاره همسرت ، یه زنگ نمی‌زنی ؟! ماشاالله عجب مادر ناب و خاصی هست ...

طلب کمک داره اخرشم میگه واسه شماها متاسفم من اوتوبانو درست میرم شماها همتون اشتباه میرین

واقعا براتون متاسفم وقتی به جای کسی نیستید چرا قضاوتش مبکنید ایشون هم یکبار جلوی خانوادم به من بی حر ...

اینجا کسی شما رو نمی‌شناسه هیچکسم باهات دشمنی نداره 

اگر همه بر خلاف میلت نوشتن اتفاقا یعنی باید به خودت بیای ‌و تغییر کنی 

اینکه مادر شوهرت شوهرتو پر می‌کنه و ....کارش غلط اما موردی که از رفتار خودت با مادرشوهرت گفتی خیلی غلط تر بود

واقعا براتون متاسفم وقتی به جای کسی نیستید چرا قضاوتش مبکنید ایشون هم یکبار جلوی خانوادم به من بی حر ...

خداشفات بده

بااین حرفاورفتاراداری تربیت اشتباه خانوادتونشون میدی 

مادرشوهرمادرهمسرآدمه واحترامش واجبه 

مادرخودتم بودبهش میگفتی هیس بی عرضه؟ 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

هر چیزی جای خودش رو داره ، توی دعوت که حلوا خیرات نمیکنن ،توهین کرد مودبانه جوابشو میدادی، نه اینکه اینجوری برای یه شلوار عوض کردن بگی بار آخرت باشه و هیس و بی عرضه

البته گفتی ازت می‌ترسه

در کل رفتارت برای یک مادر و یک عروس زننده است

اخه اون نوش اصلا با بچه ی من خوب نیست بعد میاد شلپاری که مال یکی دیگست پای دختر من میکنه ؟

خیلی تند حرف زدی.دیده شلوارش خیسه اونو درآورده اون یکی توی خونه بوده برداشته تنش کرده.حالا اون لحظه زرتی بره شلوار بخره 

به مادر شوهرش گفته هیس بار آخرت باشه اصلا این حجم از بی تربیتی توی ذهن من نمیگنجه

منم همینطور

به خدا مادرشوهر من تو بارداریم زنگ سر موضوعی که اصلا به من ربطی نداشت به خدا اصلا در جریان نبودم با شوهرم بحثش شده سر پول

زنگ زد به من خودشو دخترش از پشت تلفن منو خوردن انقد استرس بهم وارد شد فقط تونستم قطع کنم بعد پیامایی دادن هنوز دارم پیاماشونو به خدا یه کلمه بی احترامی نکردم

استارترخودت اومدی تاپیک زدی وسوال پرسیدی 

بی احترامی همه جای دنیابده 

حالاکه گفتن رفتارت بده حرف ماهاشده قضاوت ؟ 

توقع این همه نظرمنفی نسبت به کارت نداشتی نه؟ 

جنبه توببربالاویکم فکرکن 

حالا انگار دختر شاه پریونه اصلا بچه تو بدون مای بی بی بیخود فرستادی .اونوقتم توکه اینقد گند دماغی خو ...

عزیز دلم مای بی بی بود ایشون میبرنشداخل اشپزخانه و شروع میکنن زمین ومیشورن و بچه ی منم میزارن توی اون اب و منم هیچی نمیدونستم و گرنه مگه من مریض هستم بچه ی دسته گلمو بزارم بدون مای بی بی بره با پدرش بیرون چرا انقدر قضاوت میکنید خدا قاضی هست عمین یکم خجالت بکشید 

منم همینطور به خدا مادرشوهر من تو بارداریم زنگ سر موضوعی که اصلا به من ربطی نداشت به خدا اصلا در جر ...

من موافق مظلوم بودن و تو سری خوردن نیستم ولی جواب دادن آداب داره ....آدم اول به ماجرا نگاه می‌کنه بعد به خودش و طرفش و با حساب کتاب جواب میده. اینکه دهن رو باز کنیم و هر چی خواستیم بگیم هنر نیست ،نشونه بی شخصیتیه 

اخه اون نوش اصلا با بچه ی من خوب نیست بعد میاد شلپاری که مال یکی دیگست پای دختر من میکنه ؟

اسی طرز صحبت کردنت با بزرگتر انقدر بددددددد بود😖😖😖که اصلا باورم نمیشه تاپیکت راست باشه اگرم راست باشه یا مادرشوهرت خیلی مظلوم و خانمه یا شما خیلییییییی سلیطه ای ازت میترسه وای اگا من چپ نگاه مادرشوهرم کنم کاری میکنن که خودم خودمو از صحنه ی روزگار حذف کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔