2777
2789
عنوان

کمک خانمای که مادر شوهر دارن کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا تو به عنوان ی مادر خیلی بی عرضه تری ک  چون بچه کوچیک همیشه باید لباس اضافه همراهش باشه ...

من نمیدونستم بچم اونجا هست شوهرم گفت میبرمش پایین تا سوپر مارکت اما بعد گفت ۱ساعته خونه ی مادرمه و‌هیچ اطلاعی نداشتم 

من ۲ سال طبقه بالای خونه مادرشوهرم زندگی کردم دخترم ۲ سالش بود تا ۴ سالگی اونجا بودیم وقتی میرفت اونجا موقع ناهار به دخترم میگفت برو خونتون برو پیش مامانت من صداشو میشنیدم مگه یه بچه چقدر غذا میخورد که بیرونش میکرد اما خدا شاهده یه بار به رو خودم نیاوردم حتی به شوهرم هم نمیگفتم طلبکار که نبودم

من نمیدونستم بچم اونجا هست شوهرم گفت میبرمش پایین تا سوپر مارکت اما بعد گفت ۱ساعته خونه ی مادرمه و‌ه ...

پس چرا به جای شوهرت از مادرش طلبکاری...

به هرحال همینک بچت لخت نمونده مادر شوهر خوبیه

دنیا خیلی گرده مراقب کارا و حرفات باش

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

واقعا براتون متاسفم وقتی به جای کسی نیستید چرا قضاوتش مبکنید ایشون هم یکبار جلوی خانوادم به من بی حرمتی کردع پسرشو بر علیم پر میکنه‌ فقط خدا قاضیه من هرچی باشم هر حرفی بزنم تورو میزنم اما امکان نداره پشت سرش حرف بزنم حالا که اینجور شد خانواده ی شوهرمو خوب میشناسم و به خودم میبالم همچین رفتاری کردم و اشتباه کردم با شماه ها که‌ اسم خودتون و گذاشتید مادر در دو دل کردم متاسفم برای شما ها 

واقعا براتون متاسفم وقتی به جای کسی نیستید چرا قضاوتش مبکنید ایشون هم یکبار جلوی خانوادم به من بی حر ...

برا تربیت و منش خودت متاسف باش

وقتی این همه ادم بهت گفتن رفتارت اشتباه 

چقدر خود شیفته هستی که نمیخوای قبول کنی و حتی یه تفکر داشته باشی

تو همین نااگاهی بمون تا زمان و گردی زمین بهت درس بده و بزرگ شی

واقعا براتون متاسفم وقتی به جای کسی نیستید چرا قضاوتش مبکنید ایشون هم یکبار جلوی خانوادم به من بی حر ...

هممون جای تو هستیم و گاها بدترین چیزا رو از خانواده شوهر دیدیم ولی خودمون چیزی نگفتیم یا کلا بیخیال شدیم یا نهایت به شوهرامون گفتیم اونا حلش کردن

دوست داری شوهرت همچین کاریو با مامانت انجام بده؟؟؟؟؟

من نمیدونستم بچم اونجا هست شوهرم گفت میبرمش پایین تا سوپر مارکت اما بعد گفت ۱ساعته خونه ی مادرمه و‌ه ...

یعنی شما بچه تو یکساعت از سوپرمارکت نیاره همسرت ، یه زنگ نمی‌زنی ؟! ماشاالله عجب مادر ناب و خاصی هستی 

به نظرم تاپیک نزن برو یکم اطلاعات تو ببر بالا یکم درک و شناخت از بزرگتر ، نحوه رفتار با بزرگتر ، بچه داری ، سیاست و ...

این طرز بچه داری  و آداب معاشرت نیستا

عنوان همه تاپیک هاتم کمک کمکم کنید 

خانمها کمک می‌خوام و .....هست .

یکم رفتارتو تغییر بده به جای طلب کمک